stalni zobek pred izpadom mlečnega (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

biga -> stalni zobek pred izpadom mlečnega (22.5.2012 10:05:08)

Moj sin, ki bo v petek dopolnil 5 let, je brez enega mlečnega zobka, na tem mestu pa že raste stalni. Problem je, ker tudi poleg tega že raste stalni, mlečni pa še ni izpadel. Tako stalni raste čisto zadaj, seveda ne v isti ravnini z drugim stalnim. Mlečni se pa ne maje. Kaj naredit? Počakamo na naraven potek ali k zobozdravniku in izpulit mlečnega?

petea -> RE: stalni zobek pred izpadom mlečnega (22.5.2012 10:26:04)

meni je tako rasla spodnja enica

ko je čez nekaj časa mlečna izpadla, se je stalni zob sam lepo poravnal v linijo, tako da sedaj sploh več ne vem, ali je bila to leva ali desna enica [sm=smiley36.gif]

verjetno pa ti bo dvome, kaj je najbolje narediti, najuspešneje pregnal otrokov zobar

biga -> RE: stalni zobek pred izpadom mlečnega (22.5.2012 10:45:38)

ja, samo zobozdravnica naša do 29.5. ne dela, ne vem pa, če gremo lahko k drugi.

Maleal -> RE: stalni zobek pred izpadom mlečnega (22.5.2012 11:34:23)

zobozdravniki ne radi pulijo mlečno zobovje,tega fejst majat,da bo šel čimprej ven[sm=smiley1.gif]

hubi -> RE: stalni zobek pred izpadom mlečnega (22.5.2012 20:30:23)

Jaz pa poznam veliko otrok,ki so šli ravno zato k zobozdravniku in jim je mlečnega izpulil, ker je stalni že rasel. [sm=zmeden.gif]

Urska09 -> RE: stalni zobek pred izpadom mlečnega (22.5.2012 21:53:51)

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Jaz pa poznam veliko otrok,ki so šli ravno zato k zobozdravniku in jim je mlečnega izpulil, ker je stalni že rasel. [sm=zmeden.gif]

Ja, mi smo eni tistih. Sinu je zobar izpulil kar nekaj mlečnih zob, ker ima ozko čeljust in so mu stalni zobki poganjali povsod, kjer je možno, samo tam ne, kjer bi morali.

Stran: [1]