zaspancek1 -> RE: Quinny freestyle 3 xl comfort ali maxi cosi mura 3? (4.6.2012 12:34:47)
|
Ma, se moram oglasit no...[sm=smiley1.gif] Očitno sem edina, ki je zagovornica Mure. Ma, če je Mura traktor, je Freestyle tank.[sm=jezicek.gif] Ok, saj verjamem,da je kvaliteten in super voziček, ampak velikost?[sm=zmeden.gif]n Saj potrebuješ ekstra garažo zanj. [sm=smiley1.gif]. Ena je pisala, da je Mura šlampasto narejena - se ne bi strinjala - naš je bil čisto ok in po dveh otrocih in res offroad terenu zelo dobro ohranjen. Sedež res nima kota 90 stopinj (kar ima res res redko kateri voziček), kljub temu pa je čisto dovolj pokončen in velik. Poleže se popolnoma, tako da nismo imeli košare, na straneh pa je res zaobljen navzgor, kar pa je meni bilo čisto ok kot dodatna stranska zaščita. Strehica je res pri novejšem malo čudna in manjša, stara pa je bila super, ker si jo lahko podaljšal (je pa bil minus to, da si jo moral pred zlaganjem vozička sneti). Velik plus je vsekakor to T varovalo. Ne ovira otrokovega pogleda, je res varovalo (celo zelo živahni in gibčni otroci težko zlezejo ven, če niso ravno pripeti) in hkrati pomoč pri dvigovanju otroka. Glede vodljivosti - če ga primerjam s kakšnim Bugaboojem, je res slabši (ok, s Freestylom ga nisem), ampak še vedno dovolj vodljiv in primeren za slabe terene (neutrjen makedam, gozdne poti, premagovanje višinskih razlik(npr. kakšnega vhoda, ki je precej visoko)...), poleg tega pa je stabilnejši od trikolesnikov (tudi freestyla, npr. ob prehodih na pločnik in z njega). Sicer si se, avtorica teme, itak že odloćila za Quinnyja, moj izbor pa je in bi vedno bil od teh dveh, MC Mura.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|