zelenjavni vrt na balkonu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke

Sporočilo

livia -> zelenjavni vrt na balkonu (21.5.2012 10:59:23)

Za drugo leto razmišljam, da bi na balkonu vzgajala začimbe, solato, paradižnik, bučke, kumare, redkvice,...
Tega ne bi rada imela v koritih, ker jih bo preveč in ni lično, ampak iščem kako večjo posodo, recimo meter x meter.
Kdo ve kje se kaj takega nabavi?

MioBambino -> RE: zelenjavni vrt na balkonu (21.5.2012 11:59:18)

Jaz imam zelenjavni vrt na terasi letos prvič, v loncih- so vsi iste barve, usklajeni- vrtnice so že v razcvetu, jagode že rdeče, maline in borovnice cvetijo, solato smo včeraj prvič jedli, redkvice zobamo že dolgo, paprika se pripravlja na cvetenje,... ja, tako pestro je na našem vrtu!:)

Imamo skoraj vse- češnje, mandarine, fige, rože, zelenjavo, maline-borovnice-kosmulje- robide, dišavnice, sivko,... Zelo je lepo in omamno dišiii!

Zakaj ne bi česa zasadila že letos?
Jaz sem iz radovednosti posadila vrtnice v lonce, zdaj pa je že vse v zelenem. Kar ne neham.

No, spraševala si o loncih...
te, kot ti iščeš, imam jaz samo dvoje- za paradižnik in solato. So plastični, mislim, da sem jih kupila v Baumaxu(ne vem, katera znamka so).
Večino loncev imam Elho, da imam usklajeno- da je vrt tudi lep.

Če imaš kakšno vprašanje, me lahko kontaktiraš na ZS.
Mislim, da imam zdaj že malo izkušenj.[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.5.2012 12:07:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: zelenjavni vrt na balkonu (22.5.2012 13:04:03)

gredico? js mam vse sicer na njivi že drugo leto, za na balkon bi ti mogoče mož lahko naredu gredico, al pa mau na bolhi poglej zihr je kej tazga. sicer pa, kumarce maš komot v koritih, paradajzke tudi. pomoje res najboljš da si daš kr narest, to bi blo čist pocen. js mam baziliko sivko meto itd vse po teglcih. iz kje pa si, mogoče ti lh kako pomagam, najdem nekoga da ti po tvojim merah nardi

Stran: [1]