Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim za pomoč pri zares kratki anketi 19.5.2012 12:45:26
|
|
|
|
mihecz
|
Pozdravljeni, prosim za pomoč pri ZARES KRATKI ANKETI, mislim, da 14 klikov levega gumba zadostuje, zadeva pa vam vzame manj kot minutko časa. Pogoj za sodelovanje je starost nad 18 let, oz. volilna pravica. Tema ankete je referendum, oz. referendum v Sloveniji. V naprej se zahvaljujem, hkrati pa se tudi opravičujem vsem morebiti prizadetim Korošcem (pa tudi ostalim, pač po potrebi), saj pri vprašanju o regiji bivanja, zaradi želje po pretirani racionalnosti, manjka Koroška (pa še katera druga)... Število regij sem želel namreč skrčiti na minimum, pa je bila moja vnema morda malce prevelika...
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč pri zares kratki anketi 19.5.2012 14:07:40
|
|
|
|
tulpek
|
Regije niso OK. Manjka del Slovenije. Aha, vidim šele sedaj.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 19.5.2012 14:08:39 >
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč pri zares kratki anketi 19.5.2012 14:58:33
|
|
|
|
posh
|
ZAres kratka anketa. Rešila.
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč pri zares kratki anketi 19.5.2012 15:29:47
|
|
|
|
enisat
|
Tudi.
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč pri zares kratki anketi 19.5.2012 16:26:20
|
|
|
|
alda
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......