Teva - otroške številke? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

TomTaylor -> Teva - otroške številke? (18.5.2012 23:17:15)

Ker kupujem preko spleta, me zanima, ali so tevine številke malo manjše ali malo večje ali "točne"? V spominu imam, da sem nekoč tavečji kupila sandale v številki kot ostale čevlje, pa so ji bile glih-za-glih, mislim, če bi bile številko večje, ji še vedno ne bi bile prevelike. Zdaj me pa zanima, ali moram naročiti št. večje kot ima običajno (št. 29 in za tamalo 23)? Ali je pri tevicah moteče, če bi jima vsaki kupila številko večje?[sm=zmeden.gif]

Jantar -> RE: Teva - otroške številke? (19.5.2012 8:47:39)

Direktnega odgovora ti en znam dati lahko pa ti svetujem,da če imaš možnost da pojdi v trgovino,jima pomeri čeveljčke in nato naroči.
Namreč sama sem imela zadnjič isto dilemo in sem se držala njihovih meritev,zmerla nogico,naročila ampak so ji tik na tik,tko da sem se odločila,da če imam možnost pri nas probat,da storim to in potem naročim,....sej ponavadi je dost sam za prvič potem pa itak vsakič naročiš številko večje pa je [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: Teva - otroške številke? (19.5.2012 8:57:42)

jaz sem naročala večje, smo pa vedno naročali sandale in to ni bilo potem tako važno, če so ji bile prevelike. vem da je nosila 2 številki večje in to čist normalno (ene številke so dvojne in povrh kdaj še preskočijo kako cifro).

aja, pejt kdaj teve v trgovino probat s tamalo, da vidiš katera cifra ji bi sedla - jaz sem kdaj tud tako probala cifro.

Stran: [1]