Lukova zgodba (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> Lukova zgodba (17.5.2012 23:23:39)

http://www.val202.si/2012/05/lukova-zgodba-leto-dni-sem-zbiral-cente-za-nakup-kopack/

Ste poslusale? boste pomagale? morda organizirale akcijo kot ze kdaj prej? Sporocite, ce se lahko komu pridruzim pri pomoci...

darja.mark -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 7:48:18)

Če bo katera kaj ukrepala, sem zraven. Tudi sama nimam veliko, a bom pomagala po najboljših močeh. To da so otroci lačni se ne bi smelo dogajat in je za starše sigurno nekaj najhujšega, da gledaš svojega otroka kako je lačen pa mu nimaš kaj dati. Dajmo stopit skupaj in pomagajmo družini ... če je bilo akcij že za toliko družin, zakaj ne bi še za tole ...

Lilu23 -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 9:05:47)

IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Če bo katera kaj ukrepala, sem zraven. Tudi sama nimam veliko, a bom pomagala po najboljših močeh. To da so otroci lačni se ne bi smelo dogajat in je za starše sigurno nekaj najhujšega, da gledaš svojega otroka kako je lačen pa mu nimaš kaj dati. Dajmo stopit skupaj in pomagajmo družini ... če je bilo akcij že za toliko družin, zakaj ne bi še za tole ...

se popolnoma strinjam

*alja* -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 9:09:54)

Jaz sem tudi brez službe, a imamo eno plačo in bom tudi prispevala kak evro če se bo akcija organizirala.

alda -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 11:58:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23

IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

se popolnoma strinjam

jaz tudi!

Pia* -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 13:13:10)

Tudi jaz prispevam.

Čeprav, mogoče se bo slišalo črnogledo ampak jaz bi veliko rajši nakazala mami na račun kot pa nekim organizacijam/ustanovam[sm=zmeden.gif]. Žal jim ne zaupam čisto nič.

Julija08 -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 15:10:47)

Tudi jaz bi prispevala!!!
Pa imam tud slab filing za nakazovanje kr nekam...če bi dobili naslov bi lahko poslali direkt po poštni nakaznici, kot že takrat uni ženski v Kranju (čeprav so potem nekaj govorili, da ni vse tako kot izgleda).

majčica1508 -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 18:22:14)

Tudi jaz sem zraven....Samo njim direkt,organizacije odpadejo....

blaža -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 20:08:59)

Ima kdo kako informacijo od kot so? Jaz bi tudi pomagala, ampak brez organizacij, tudi jaz ne zaupam,..

Anonimen -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 20:51:06)

Takole, dobila informacije...zaradi zascite podatkov in ker gre za nasilje v druzini, mamica ne zeli biti imenovana niti se ne posilja naslov. Dobila sem ime kontakne osebe, kamor se lahko stvari dostavijo. Citiram cel odgovor novinarke radia Slovenija, Val 202, ki je bila tako prijazna, da mi je vceraj pozno zvecer odgovorila na mail:

Družine, ki nam zaupajo svojo zgodbo, pred mikrofon prihajajo prav pod pogojem, da identitete ne bomo izdali. Tudi Lukova mama je to postavila kot pogoj, zato vam žal osebnih podatkov fantka ali njegovih družinskih članov ne morem dati.

Vse, vključno z hrano, lahko dostavite na naslov ZPM Moste Polje, Proletarska 1, Ljubljana h gospe Aniti Ogulin. Stvari, ki bi bile za Luka, prosim zapakirajte tako, da lahko na škatlo/vrečo napišete "Za Luka iz zgodbe Vala 202", saj bo le tako povsem neodprto prišlo v roke njemu oz, njegovi družini. Veseli bi bili tudi darilnih bonov, živijo namreč v neposredni bližini Hoferjeve in Mercatorjeve trgovine

Jaz bom nekaj nabavila in dostavila v Moste, lahko se pa organiziramo in poberemo od vec ljudi pa dostavimo skupaj. Verjetno bi bila fanta vesela tudi kaksne igrace, obleke (Luka je visok cca 150 in ima nogo st. 40)... jaz bom dodala kaksno solsko potrebscino, zvezek al pa kaj podobnega, bo prisparal za naslednje leto, ce letos ne rabi vec.

Lilu23 -> RE: Lukova zgodba (18.5.2012 21:26:20)

hvala za informacije - sama ji bom kupila bon ali poslala denar saj bo mamica najbolje vedela kaj potrebujejo

K_a_t_i -> RE: Lukova zgodba (19.5.2012 13:21:13)

Dekleta, če imate namen darovat, imate na SKB net (morda tudi na KLIK-u) direkt opcijo, da izberete drop down meni, da nakazujete v humanitarne namene - izberete ZPM Lj Moste Polje, vnesete znesek ter za Luka in pošljete. Vsako razpravljanje je odveč.

Teyla -> RE: Lukova zgodba (21.5.2012 14:16:14)

Na kliku tega žal (še) ni.

Stran: [1]