Spletna trgovina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

brigita23 -> Spletna trgovina (15.5.2012 7:09:32)

POZDRAVLJENE MAMICE

Zanima me ali ima katera kakšen naslov spletne trgovine za otroke, kjer je hitra dostava, kvalitetna oblačila in varen nakup. Sama nakupujem pri Nextu, pa me zanima ali poznate še kakšno spletno trgovino, seveda preverjeno[sm=smiley1.gif]. Hvala vam

nestea -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 9:57:52)

Haha, ali res misliš, da smo tako naivni... zastonj reklama!

Jantar -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 10:57:09)

Jaz sem letos naročila vso pomladno kolekcijo pri GAP-u in sem zelo zadovoljna.
Sem naročila v nedeljo zvečer in je bla roba pri meni v četrtek dopoldan in je bla točno taka kot na sliki.

Evita78 -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 13:37:10)

Nestea-verjemi, kar želiš...sem ji samo napisala svoje izkušnje z njihovimi stvarmi. Sem sama mamica dveh otrok in imam precej njihovih stvari in se perejo nonstop, tamala jih komot nosi za tavelikim, ker se niso nič raztegnile, sprale,itd.

josephine27 -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 13:47:49)

Seevil je kar se mene tiče super znamka. Sicer nisem preko neta še pri njih nič kupovala. Prodajajo pa njihove izdelke pri nas v eni mali lokalni trgovini. Pogrešam samo malo več raznolikosti oz. izbire, pa bodije v večjih številkah.

knorbalbo -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 13:54:18)

Koliko je pa poštnina pri GAP-u, a ni kar draga?

Jantar -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 14:29:27)

IZVIRNO SPOROČILO: knorbalbo

Koliko je pa poštnina pri GAP-u, a ni kar draga?

Poštnina je 10 funtov to je 12,42€.
Meni se ni zdelo veliko,ker sem kupila kr dost oblačil.

enisat -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 18:49:06)

A je pri Nextu možno plačilo po povzetju, ali ne?
Hvala!

K_a_t_i -> RE: SPLETNA TRGOVINA (15.5.2012 20:27:55)

IZVIRNO SPOROČILO: enisat

A je pri Nextu možno plačilo po povzetju, ali ne?
Hvala!

ni

Kranjčankaa -> RE: SPLETNA TRGOVINA (21.5.2012 9:57:27)

http://www.mytoys.de/

Imajo VSE!!

Tutan -> RE: SPLETNA TRGOVINA (21.5.2012 10:27:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Kranjčankaa

http://www.mytoys.de/

Imajo VSE!!

Ok, da se ne poglabljam v vso to nemščino. Je nekaj artiklov, ki bi jih naročila in so precej cenejši. Koliko je poštnina do Slo?

xtarya -> RE: SPLETNA TRGOVINA (21.5.2012 15:03:09)

Jaz sem naročila voziček in avtosedež, sem za poštnino dala 11.95 EUR. Dobila v dveh dneh.

lisicamica -> RE: SPLETNA TRGOVINA (22.5.2012 21:37:41)

brigita23, tudi sama sem že razmišljala ali obstaja še kaj drugega kot Next.. Sama tudi zelo veliko tam naročam in sem zelo zadovoljna, razen bodyi mi niso všeč.. tak čuden kroj so.. vse ostalo mi je TOP..

imam tudi nekaj stvari iz GAP-a, tam nimam komentarjev, razen to, da je dražji od Nexta..
Lepe stvari so tudi na YOOX.com, ampak so tudi navite cene..

Bom pa vesela, če bo še katera delila z nami kakšno ugodno spletno trgovino..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Uživajte, LM

buška2 -> RE: SPLETNA TRGOVINA (23.5.2012 8:45:17)

Ojla,

GAP ima zelo kvalitetne artikle, a preko spleta so cene kar visoke. Sama izdelke kupujem v OUTLETU v Palmanovi. Cene so ugodne, poleg tega imajo tam tudi Beneton in druge priznane znamke.

LP

cilla -> RE: SPLETNA TRGOVINA (23.5.2012 8:53:53)

buška2, nisem bila v outletu že milijon let; katere trgovine (poleg Benettona) pa so še dol, da imajo za otroke? In kaj je zate ugodna cena (da si vem predstavljat [sm=smiley1.gif])?

buška2 -> RE: SPLETNA TRGOVINA (23.5.2012 9:33:25)

http://www.palmanovaoutlet.it/pages/marchi.aspx?area=4&refid=23

to so blagovne znamke namenjene otrokom (oblačila, igrače, oprema ...)

Glede cen: trenirka od GAP-a je cca. 25€ (hlačke, majčka), jakna (vetrovka, podložena) od Brums 22€. Dražje je če kupuješ od GF, .... ma to je druga zgodba, za krilce (posebna priložnost: mala princeska, cute ...) boš odštela cca. 50€.

Lp

EŽana -> RE: SPLETNA TRGOVINA (29.5.2012 16:29:02)

mini boden, Frugi ampak iz Anlije, ker naše spletne od Frugi nimajo kmalu nič

EŽana -> RE: SPLETNA TRGOVINA (29.5.2012 16:30:20)

http://www.welovefrugi.com/girls/2-8-years/dresses-skirts/lovely-lucy-dress/

EŽana -> RE: SPLETNA TRGOVINA (29.5.2012 16:30:48)

res kvalitetne stvari

aljaka -> RE: Spletna trgovina (31.5.2012 8:41:21)

hej, ko smo ravno pri tej temi spletne trgovine :)

mene pa zanima če obstaja kšna spletna trgovina, da ste jo že sporbali, kjer prodajajo otroške albume, okvirčke,...?? + da majo ugodne cene?

lp alja

Mistica -> RE: Spletna trgovina (31.5.2012 20:41:42)

IZVIRNO SPOROČILO: aljaka

hej, ko smo ravno pri tej temi spletne trgovine :)

mene pa zanima če obstaja kšna spletna trgovina, da ste jo že sporbali, kjer prodajajo otroške albume, okvirčke,...?? + da majo ugodne cene?

lp alja

aljaka - slučajno sem našla tole stran, ko sem enkrat nekaj iskala in si jo shranila, vendar nisem še nič naročala pri njih. Mogoče ti pride prav, meni so nekateri okvirčki prav luštni: http://www.fotoplanet.si/index.php?route=product/category&path=2_10

Lp

aljaka -> RE: Spletna trgovina (31.5.2012 21:16:51)

Hvalaaa :) super luštkane stvari so :) pa še klicala sm jih in so rekli da dobim najkasneje v dveh dneh od dneva oddanega naročila :) fuul luštkane stvari res :) pa še cene majo ful ugodne :)

še za ostale če bote rabil kšne okvirčke al pa albume zase , ali pa za darilo- majo zlo lepe stvari : www.fotoplanet.si

patricija* -> RE: Spletna trgovina (5.6.2012 23:56:45)

Za oblačila je pravi naslov Seevil. Imajo kvalitetna, hitro dostavijo, vse tako kot mora biti. Zelo priporočam! Močno pa odsvetujem spletno trgovino Sonček. ko nastane pri njih kakšen problem, te ne šlivijo sto posto. Preverjeno.

EŽana -> RE: Spletna trgovina (8.6.2012 15:23:28)

WWW.KOKOLOKO.SI
Jupi!!! Imajo FRUGI!!!!

Sara_T -> RE: Spletna trgovina (18.6.2012 11:58:51)

Poiskusi idealo.de. Jaz sem že marsikaj kupila iz Nemčije. Stvari so za pol ceneje od Slovenskih trgovin, dostava na dom v roku tedna dni. Med drugim sem kupila čisto nov dvokrilni hladilnik, in je prispel v tednu dni iz severa Nemčije, pa novejši model od tega ki ga prodajajo tukaj, in skupaj s pošnino za 500eur ceneje.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>