Kuhinjski moli (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Meggi -> Kuhinjski moli (14.5.2012 11:36:52)

Naj mi kdo reče, da ne obstaja možnost, da že v kupljenem paketu ujamemo  tudi kuh. mole. Sploh gres. V frišnem paketu se že vali drobcena pajčevina.

Sama papirnate paketke hrane presujem v steklene kozarce s pokrovom, pa še vedno prileti kdaj kuh. molj.... in mi para živce.   Ste že imele ta izziv?  ;)

Felicita -> RE: Kuhinjski moli (14.5.2012 17:13:00)

pri nas smo jih neki notri prinesli (predvsem v pistacijah so radi), ogromno jih pa tudi notri prileti (od zuni)... 2x letno čiščenje shrambe, striktno zapiranje vrat in tiste hiške za lovit jih... to pomaga. je pa res, da če bi jest opazla, da so nekje molji notr ne bi nič sejala al pa karkoli ampak bi stran vrgla.

mateyka -> RE: Kuhinjski moli (14.5.2012 17:14:59)

moli? a to misliš molji?

že pred leti sem enkrat dala moko v škatlo in hvalabogu je bila ena ki res zatesni; ko sem hotla opret po nekaj časa uno škatlo, sem slučajno z očesom ujela, da se moka premika in - ma cela armada enih žužkov je not lezla. nisem upala tega v stanovaju odpret, sem nesla v gozd in stresla tam. upam, da nisem s tem naredila kake mini ekološke katastrofe [sm=smiley36.gif]

5ra8 -> RE: Kuhinjski moli (17.5.2012 13:11:03)

sovražim jih!!!

to se kr sami zaredijo od nekje. In ja tud jst sem že vidla v trgovini tisto pajčevino v gresu.
Ali pa črve v polenti....ma groza no. [sm=zmeden.gif]

Stran: [1]