k1 -> Nedonosencki na MB pediatriji (5.9.2005 9:47:26)
|
oj... ja dr.roškar je vredu zdravnik, pa faca tudi... naša je bila dr. miksičeva. vsi zdravniki tam so vredu.
ker je tvoja drugače v roku rojena, jo bojo po moje kar hitro dali v toplo ali hladno posteljico, ko bo sama dihala, potem pa te bojo not sprejeli, da boš ob njej. naši so rabli precej časa, da so prišli iz inkubatorčkov, ker so bili taki mali.
o mleku - joj, marogica, stran si ga vlivala? ajej... jaz sem si črpala in tja nosila, shranjuj ga v zmrzovalniku, mleko še prehitro poide, sploh če nisi skozi ob otroku, pa potem prav pride tisto, kar je zamrznjeno. dobile so se aventove vrečke za shranjevanje - ne vem če še obstajajo.
glede cartanja - midva sma jo na zečetku cartala skozi tiste linice, kjer grejo roke noter v inkubator, pa jo božala, ji govorila (otroci te poslušajo), ko pa so v topli posteljici, pa jih lahko že vzameš ven na roke in se cartaš... človek komaj čaka na ta trenutek...
želim ti, da bi ema čimprej zadihala sama, veš da vsi tu gor držimo pesti zanjo, pa da bi vidva bila čimprej ob njej.
vso srečo!
|
|
|
|