sazi -> RE: Ali kdaj kupujete/prodajate preko Bolhe? (13.5.2012 11:22:08)
|
Prodajala in kupovala - imam pa vsemogočih izkušenj - zelo dobrih in tudi slabih. Dogovorili sva se, da ji sporočim takoj ko bom vedela kdaj bo šel moj v tisti konec in da je ponavadi vsaj 1x na 10-14 dni tam (pač prodajalka ni bila ravno 5 minut stran doma, ampak praktično z drugega konca Slovenije), potem mi pa brez sporočila v treh dneh zadevo proda naprej ... mislim da nisem bila jaz nekorektna, se ti ne zdi? [sm=zmeden.gif] Jaz Podajalke ne bi obsojala. Se mi je že zgodilo, da potem tak dogovor ni držal, da kupovalka ni prišla in sem morala ponovno iskati kupca. Če se dogovoriš za prodajo, moraš res takoj točno določiti, kdaj prideš po stvar in to v kratkem času ali pa se zmenit, za kakšno vnaprejšnje nakazli, da je pridaja res zagotovljena. Sama sem imela še eno slabo izkušnjo, ko sem kupovala kolo. Klicala sem v minuti po oddanem oglasu. So rekli, da jih ni doma in naj pokličem pozneje. Sem razložila, da zares ćelim kupiti kolo in pridem takoj, ko rečejo, naj pridem in da bom zagotovo kupila. SO rekli, da pokličejo, ko pridejo domov. Zvečer sem dobila samo SMS, da je kolo prodano. 1x sem sem zaradi ene, s katero sem bila zmenjena za ogled vozička šla celo iz službe (ne živimo daleč). Jo čakam, je ni, jo pokličem pa pravi, zakaj že kličete (govorili sva pa zjutraj), aja, zaradi vozička. Sem ga drugje kupila [sm=zmeden.gif] - midve pa zmenjeni točno za uro in ogled.
|
|
|
|