baby spa trikolesnik (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Kratka -> baby spa trikolesnik (10.5.2012 12:47:09)

Pozdravljene!
Naju zelo mika nakup tega vozička, sva ga tudi že gledala, vendar bi rada slišala še kakšen komentar od uporabnic. Tiste, ki ga imate kako se obnese???

ursah -> RE: baby spa trikolesnik (11.5.2012 20:07:09)

Hoj.

Mi ga imamo. Sedaj ga uporabljamo za drugega dojenčka. Zelo zadovoljni, čeprav bi sicer sama sedaj, ko imaj veliko izkušenj z vozičkanjem par stvari izboljšala. Ampak to so malenkosti, ki jih tudi večina fancy vozičkov nima [sm=smiley36.gif]. Veliko mnenj o tem vozičku piše na http://www.ringaraja.net/forum/otro%C5%A1ki_vozi%C4%8Dek_BABY-SPA/m_5166183/tm.htm.

Imajo pa sedaj nove modele, se mi zdijo lepi in morda celo imajo teh par malenkosti, ki bi jih jaz izboljšala [sm=smiley1.gif].

V glavnem, odličen price-perfomance, sem ga pa tudi primerjala z drugimi vozički in je primerljiv z marsikatero znano in drago znamko.

mihaeva -> RE: baby spa trikolesnik (23.5.2012 9:59:43)

Čao, Kratka.
Če ti rečem čist na kratko...PRIPOROČAM 100%.[sm=smiley20.gif] Mi smo pred leti, ko smo imeli prvega dojenčka uporabljali sicer drugega, saj teh še ni bilo. Za drugega smo izbrali njihovega, sicer 4 kolesnika, ker se pač men zdi boljš, če ima voziček štiri kolesa, ampak to je lastna izbira. Voziček je TOP, za dobro ceno dobiš vse in še mal zraven, najbrž si seštela vsebino. Možnosti za dizajn je tud ogromno, tak da mislim, da boljše skor ne moreš kupit. Pa še kar je najbolj pomembno...vozi se z lahkoto in to na vseh terenih. Ne vem sicer, če imaš že izkušnje, jaz jih imam kar nekaj, in ti moram reči, da je to zelo pomembno. Kot zate, kot tudi za [sm=duda.gif].
Izbira je sicer tvoja...to je le mnenje zadovoljne uporabnice, ki si ga želela slišat.

Stran: [1]