Carski rez - večkrat (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Ajra RR -> Carski rez - večkrat (10.5.2012 12:21:04)

Ste tudi ve imele večkrat carski rez? je bilo drugič, tretjič ... okrevanje težje?

Preberite si tukaj o četrtem carskem rezu: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=712

nalia -> RE: Carski rez - večkrat (10.5.2012 12:24:40)

Imela sem ga dvakrat,okrevanje je čisto odvisno od težav v nosečnosti,jaz sem v prvo imela preklampsijo in sem okrevala po cr-ju uhhh dolgo, v drugo sem imela nosečnost bp in sem okrevala v dobrem tednu sem bla čist ok,okrevanje krajše,lažje,vse bolje v drugo kot v prvo..srečno!

manna -> RE: Carski rez - večkrat (10.5.2012 14:49:49)

Imela dvakrat. Drugič je bilo bistveno hitrejše okrevanje, tudi zato ker že veš kaj te čaka. Prvič je malo šok, ker se zbudiš in ne moreš niti vstat kaj šele da bi novorojenčka rihtala, ampak je drugi in tretji dan že čist solidno stanje. Drugič pa je bilo še hitreje in sem že prvi dan hodila, drugi dan previjala dojenčka in vse ostalo...

honey -> RE: Carski rez - večkrat (11.5.2012 21:49:23)

Imela sem ga 2x, sledi še tretji. V prvo je bilo povsem brez problemov, v drugo pa so bili problemi - vneti šivi, slabo zašita rana itd. Sem mnenja, da je veliko odvisno tudi od tega, kdo ti naredi CR. Vsaj jaz imam tako izkušnjo. Zato grem zdaj v 3. spet v isto porodnišnico, kjer sem bila 1.

Stran: [1]