RE: Problemi s sosedo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mateyka -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 21:28:22)

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Nismo sami sodili..

..Ko je prišla policija, je stopil zraven

čaki mal, kako niste sodili, saj niste vedeli da mate pričo, ko ste zvonili na vrata, niti ko ste klical policijo..
a poznate tega soseda iz sosednjega bloka? a se razumeta s to gospo? neki si rekla da je noben ne mara, mogoče pa hoče nagajat tej stari mamki, ker mu gre na živce? [sm=smiley36.gif]

kok je stara, 75 pa vozi avto? faca. no, mamkam se rado zgodi da se mal zakalkulirajo.. mogoče pa niti ni dojela da vas je obdrgnila in je zdaj valjda užaljena da jo tkole obtožujete.. mislim, čist možni scenarij imo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.5.2012 21:33:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

K_a_t_i -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 21:38:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Prič sicer ni,

Imamo pričo, ki jo je vidla,

Kaj zdaj, priča je ali ni?

Zdej pa še mene zanima... In lih tole - identično.

mateyka -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 21:39:58)

ja, mene tud.

p.s. še dobr da mam Ankico, da vse počekira ko jaz "zaslišujem" [sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 21:44:58)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja, mene tud.

p.s. še dobr da mam Ankico, da vse počekira ko jaz "zaslišujem" [sm=jezicek.gif]

Ne pozabi na navijače na tribuni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

posh -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 21:53:33)

[img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-talk008.gif[/img]

ronja -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 21:57:27)

Ne, si narobe razumela.. Že, ko sva se uselila v to stanovanje (slabih 8 mescev nazaj), sva takoj zamenjala majhno omarico za tavečjo.. In ni bilo nobenih problemov.. Sem že napisala zgoraj zakaj je do tega prišlo..

Ampak kimi, ti si to nam pisala že pred kakim mesecem - točno o tem, da hoče soseda, da umakneš omarico, potem ko si na hodnik postavila še drugo; pa da si potem umaknila tamalo, pa še vedno ni bila zadovoljna, ker je hotela, da umakneš taveliko. To ni bilo včeraj, je bilo že pred kar nekaj časa! Tak da ne vem, če je tu ravno samo ta nesreča problem...

kat von d -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 21:58:20)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: kat von d

Kim, kateri bloki so to? Me prav zanima, tudi jaz sem Ankarančanka.[sm=jezicek.gif]

slučajno na Jadranski cesti? hvala bogu, da nisem pogosto dol, bi bla še jaz česa kriva [sm=jezicek.gif]

jadranska je malo preširok pojem, glede na to, da je včasih segala od lazareta do dubovnika [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] pa daj mi poglej skoz prste, če sem samo občasna ankarančanka

LuLu -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 22:00:15)

Tako pa petea izgleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[image]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-computer012.gif[/image]

LuLu -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 22:02:58)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne, si narobe razumela..

Ampak kimi,

GO ronja!!! GO!!!

uškinamama -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 22:07:14)

Kim, kateri bloki so to? Me prav zanima, tudi jaz sem Ankarančanka.[sm=jezicek.gif]

slučajno na Jadranski cesti? hvala bogu, da nisem pogosto dol, bi bla še jaz česa kriva [sm=jezicek.gif]

jadranska je malo preširok pojem, glede na to, da je včasih segala od lazareta do dubovnika [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] pa daj mi poglej skoz prste, če sem samo občasna ankarančanka

[sm=jezicek.gif] pa potetovirana tudi ?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.5.2012 22:18:03)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.5.2012 22:24:02)

LuLu -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 22:31:23)

Kaj zdaj? To je to? Še bi...

petea -> RE: Problemi s sosedo (10.5.2012 23:40:13)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Tako pa petea izgleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[image]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-computer012.gif[/image]

[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

kmalu bom res tako izgledala, ja
ali pa računalnik, če ne bo začel sodelovati in mi narediti gif-a

[sm=jezicek.gif]

kimica86 -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 1:24:29)

Na Jadranski cesti, ja [sm=smiley1.gif] A misliš, da premoreš toliko zlobe kot ta soseda, da bi lahko bila česa kriva?? [sm=smiley36.gif]

he, he , smo sosede [sm=jezicek.gif] , ampak kot deklica si pa bila iz norbedov oz. tam nekje?

A ne, ne.. Si me najbrž s kom zamenjala [sm=smiley1.gif] Sem ves čas že tukaj [sm=smiley1.gif]

čaki mal, kako niste sodili, saj niste vedeli da mate pričo, ko ste zvonili na vrata, niti ko ste klical policijo..
a poznate tega soseda iz sosednjega bloka? a se razumeta s to gospo? neki si rekla da je noben ne mara, mogoče pa hoče nagajat tej stari mamki, ker mu gre na živce? [sm=smiley36.gif]

kok je stara, 75 pa vozi avto? faca. no, mamkam se rado zgodi da se mal zakalkulirajo.. mogoče pa niti ni dojela da vas je obdrgnila in je zdaj valjda užaljena da jo tkole obtožujete.. mislim, čist možni scenarij imo.

Čuj.. Sva šla dol do avta in se čudila kdo za vraga bi lahko to naredil, če pa nihče tukaj ne parkira razen naših 2 avtov.. In greva mimo njenega mercedesa in zagledava na zadnjem odbijaču na desni strani veliko prasko bele barve in te je prej ni bilo..
Če je on ne mara ne vem.. Se ne družimo kaj preveč!! Poznamo s eže od prej, ker sem jaz v tistem bloku stanovala, ko sem bila majhna.. Ve, da imam otroka in da sem skozi doma ter da dragi dela po cele dneve pa je rekel, da bo počakal, ko naju bo videl in povedal.. Pa je videl že včeraj popoldan, ko je dragi slučajno prej prišel domov za iskat ene papirje..
Čez kašen mesec bo imela 75 let.. Ma, sej ne vem.. Lahko je tudi zanalašč naredila, ker bi najraje tam bila sama.. Njej se je po mojem kar želodec obrnil, ko smo se preselili v to stanovanje, ker ni bilo dobra 3 leta nikogar tukaj pa še prej sta bila stara gospa in gospod s katerima je počela kar je želela in onadva sta se pustila- na žalost.. Sedaj ju ni več med nami- bila sta pa super soseda (poznam ju že od malih nog in ta nono mi je vedno popravljal kolo, ko sme bila majhna [sm=smiley1.gif])..
Užaljena gor ali dol.. Naj prizna krivdo, ker midva še nikoli nisva nikogar obsodila brezveze.. Res ne vem kako ji je tako težko dat kupon in bi rešili med sabo in stvar bi bila rešena..

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Kaj zdaj, priča je ali ni?

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zdej pa še mene zanima... In lih tole - identično.

ja, mene tud.

Upsss, pardon.. Sem želela nekaj napisat pa sem ponesreči skrajšala.. Sem želela napisat, da priče katero bi ona videla je ni bilo (vsaj ona je tako rekla policaju.. Kao: sej nimate priče) Pa se je potem prikazala.. Sem po nesreči skrajšala.. Ko pa imam toliko stvari v glavi in potem pol pozabim preden napišem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ampak kimi, ti si to nam pisala že pred kakim mesecem - točno o tem, da hoče soseda, da umakneš omarico, potem ko si na hodnik postavila še drugo; pa da si potem umaknila tamalo, pa še vedno ni bila zadovoljna, ker je hotela, da umakneš taveliko. To ni bilo včeraj, je bilo že pred kar nekaj časa! Tak da ne vem, če je tu ravno samo ta nesreča problem...

No, da razložim.. 8mescev nazaj je bila samo majhna omarica na hodniku pa smo nabavili še veliko in jo postavili zraven.. 3 mesce nazaj, ko se je ona dokončno preselila iz Kanade sem (prej je hodila sem samo od aprila do oktobra) je rekla, da tako ne moremo imet in naj kašno omarico odstranimo.. Pa sem odstranila tamalo in potem je bil mir.. Torej, 3 mesce kasneje jo sedaj tudi ona moti in zgolj samo iz razloga, ker je užaljena, ker smo poklicali policijo, ker ona ni hotla priznat krivde..

Leela -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 8:24:21)

To z avtom se strinjam, da sta poklicala policijo. saj, če ni bila ona zakaj je užaljena, če sta poklicala policijo? ni logično
Mislim ni treba zdaj s to pričo dramatizirat ali je verodostojna ali ne. Mislim zakaj bi lagal? Včasih človek nevede škodo naredi to je res, ampak jo še zmeraj je.
Tudi meni se je en tip na parkirišču zabil v parkiran avto, ga opraskal. Nam je prišel povedat sosed, nek avto z tablico iz drugega konca slovenije. Sva ga videla čez dva dni, mu je moj na okno trkal od avta, ko je speljeval. Naj se ustavi, in je tip peljal naprej. Ljudje nočejo priznat "napake" pa tudi če vedo zanjo. Na policijo ga pa nismo prijavili, ker se nama s tem ni dalo ukvarjati ampak sva uveljavljala kasko.

Res je dobro, če se s sosedi razumeš ja, ampak ni vse samo od tebe odvisno. Razumevanje in nivo marata biti enaka na obeh straneh.
A nočno dojenje strašen hrup povzroča? ja to pa res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

So pa hujše stvari kot ene šlape na hodniku. Vaščane Pirnič recimo zastruplja sosed pa nič ne morejo.

Paštetka -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 8:48:09)

santa barbara ...

kimica86 -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 9:30:17)

Leela: na žalost je tako.. Kaj čmo [sm=smiley13.gif]

Vedno sem imela dobre sosede in z vsemi smo se super razumeli, sedaj pa je situacija popolnoma drugačna.. Že od včeraj sem cela raztresena.. Vem, da se nima smisla sekirat zaradi tega, a vendar ne morem si pomagat..

U glavnem, sem slišala, oz. prebrala kar ste svetovale in pika..Odgovor sem dobila.. Zame je debata končana.. Hvala

liliana -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 11:01:26)

THE END

LuLu -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 11:10:49)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

THE END

Maj ja... kokic mi je itak že včeraj zmanjkalo.
Nekak imam občutek, da je dobro, da si jih še kupim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mojamura -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 12:18:41)

uuu mater kak štrikate iun kvačkate ....a se že niste teh kokic naveličale [img]http://www.sherv.net/cm/emoticons/eating/popcorn.gif[/img]

sazi -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 12:45:07)

Je pa res, da je lažje verjetno ljudem, ki smo od malega živeli na manjšem, nekak smo navajeni, da je treba mislit tudi na druge ljudi, celo na take, ki nam mogoče niti niso simpatični...

Sem se iz zelo velikega preselila na zelo malo (no, zdaj smo spet na večjem), pa nismo nikjer ničesar puščali in smo samo fajn zorganizirali ves prostor, vsakič ob vstopu v stanovanje snemali košarko, zlagali voziček....

kimica86 -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 13:22:11)

Punce.. Mislim, da je res zadosti.. Telenovela se je končala- Esmeralda je spregledala [sm=smiley1.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Sem se iz zelo velikega preselila na zelo malo (no, zdaj smo spet na večjem), pa nismo nikjer ničesar puščali in smo samo fajn zorganizirali ves prostor, vsakič ob vstopu v stanovanje snemali košarko, zlagali voziček....

Ja, to je fajn, če imaš vsaj malo prostora za spravit tudi zložen voziček- mi tega luksuza nimamo [sm=smiley1.gif]

En velik [sm=smiley31.gif] vsem- pa tudi tistim, ki ste bile malo manj prijazne [sm=smiley2.gif]

sazi -> RE: Problemi s sosedo (11.5.2012 13:28:55)

Ja, to je fajn, če imaš vsaj malo prostora za spravit tudi zložen voziček- mi tega luksuza nimamo [sm=smiley1.gif]

Da res ne? Nam je stal sredi kuhinje in delal gužvo, ampak druge ni bilo. SMo se pač spotikali ob njega... SMo potem, ko je otrok malo zrasel po hitrm postopku prešaltali na marelo, ki je bila povečini v avtu.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>