Toskana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

*sato* -> Toskana (9.5.2012 10:15:53)

Zanima me, če je kdo že dopustoval v Toskani (preko Kolektive) tukaj http://www.cornianovacanze.it/inglese/inglese.htm . Ste bili zadovoljni? Moramo biti posebaj pozorni na kaj? Prosim za vaše izkušnje. Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kimica86 -> RE: Toskana (9.5.2012 12:48:47)

Preko kolektive nisem bila, sem pa bila s srednjo šolo na 3 dnevnem izletu (8 let nazaj).. In je bilo prekrasno..

Kar moraš pazit je VODA, saj ni pitna in če se boš želel odžejat, boš moral kupit ustekleničeno vodo.. Za se stuširat in oprat zobe je sicer u redu (ni blatna) [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
Imajo pa čudno kategorizacijo za hotele.. Mi smo bili v hotelu s 3*** in je bilo malo čudno.. Vse starinsko..

Ampak ta link, ki si ga omenjal/a, tu s emi zdi kar fajn namestitev (po slikah sodeč).. Ker roko na srce, za srednje šole pa itak ne rihtajo nek luksuz [sm=smiley36.gif]

Splača se ti it pogledat Firenze, Sieno, Piso, Montepulciano.. To so kraji, kjer ti enostavno dih zastane [sm=smiley1.gif]

Babsi -> RE: Toskana (9.5.2012 14:45:06)

Redkokje po svetu je voda pitna kar iz pipe. V Italiji ni nikjer, mogoče v Dolomitih, pa še tam smo jo mi kupovali.
Apartmajev ne poznam, je pa na netu ogromno namestitev, da se lahko cene primerja. Poleg že omenjenih krajev je luškan San Gimignano in Volterra.

kimica86 -> RE: Toskana (9.5.2012 14:53:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Babsi

Poleg že omenjenih krajev je luškan San Gimignano in Volterra.

Se strinjam.. Nanj sem pa čisto pozabila [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

*Neja -> RE: Toskana (9.5.2012 20:24:28)

Tudi mi smo kupili ta kupon na Kolektivi, vendar ga žal ne bomo mogli izkoristiti. Velja do marca 2013, tako, da če koga mika, ga prodajam za 250 EUR (kot je bil kupljen).

*sato* -> RE: Toskana (10.5.2012 5:42:33)

Hvala za koristne nasvete, jih bomo ponucali. 

spelon -> RE: Toskana (19.9.2012 17:51:45)

Pozdravljena,

imate morda še vedno kupon od Kolektive? Jaz bi ga kupila.

Lp Špela

Stran: [1]