ZNAKI OPLODITVE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

NOVIČKA -> ZNAKI OPLODITVE (4.9.2005 18:50:09)

Ali lahko nekaj ur trajajoči občasni krči v enem izmed jajčnikov in nočna slabost v času ovulacije pomeni oploditev ali je to le znak ovulacije (poleg izcedka)?

lenika -> ZNAKI OPLODITVE (4.9.2005 19:06:37)

Jaz sem imela takoj po ovulaciji (20. dan ciklusa)podobne težave, kot jih ti sedaj navajaš, včeraj pa sem na testu zagledala . Ne vem, če so bile te bolečine povezane z oploditvijo, ampak nekaj je definitivno bilo, ker takšnih bolečin prej nisem imela nikoli. Tako, da možno je vse.

pika74 -> ZNAKI OPLODITVE (4.9.2005 19:07:51)

lenika a nisem jaz takrat tebi napovedala, da si noseča, k smo se menle

no vidiš - pa sm mela prou

lenika -> ZNAKI OPLODITVE (4.9.2005 20:01:53)

Ja Pika, si mi napovedala, pa je potem ena rekla, da je nemogoče, da je še prezgodaj karkoli občutit.

kati1 -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 3:07:48)

ojla

mene so tud jajčniki bolel med "ovulacijo" letos januarja (pa me prej nikol niso) ... februrja pa ni blo M ... sicer ne vem ali je to sigurni znak, ampak taka je moja izkušnja

NOVIČKA -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 11:23:46)

Jaz sem imela tako hude krče, da sem morala kar počepniti, in to 16. dan ciklusa. Še nikoli se mi ni zgodilo kaj takega. Trajalo pa je cel dopoldne.

NOVIČKA -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 11:30:00)

Še nekaj: Dr.Pušenjak na Med.over.net mi je odgovoril, da se oploditev in vgnezdenje ne občuti in da to ni imelo nobene veze z ničimer.

štorklja22 -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 12:00:49)

Punce živijo!

A mi lahko prosim poveste, koliko časa prej je potrebno nehati jest kontracepciske tabletke, da lahko zanosiš? Stara sem 22 let in jem tabletke že 7 let. Ker si otroka močno želim, sva se s fantom odločila za en korak naprej v najinem življenju.
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
lp

MarijaPo -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 12:04:42)

Kolikor vem 3 mesece (je treba pocakat, da se telo uredi).

Veliko srece.

Mene je tud jajcnik bolel (desni), tako da drzmo pesti, da se Pusenjak moti.

biba77 -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 12:06:55)

Ja, 3 mesece prej, vendar, ce prej zanosis ni nic narobe. Oz., ce prej pride do oploditve jajceca, je manj verjetno, da se obdrzi, ni pa z plodom potem nic narobe. Po Pusenjaku.

štorklja22 -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 12:27:19)

Hvala vam za odgovor.

lp

Alja -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 12:49:27)

meni je ginekolog rekel da ni potrebe po čakanju (z zdravniškega stališča naj ne bi bilo nič narobe z otrokom)

A_A -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 13:57:55)

Kolikor vem, je dobro počakati 3 mesece po prenehanju jemanja KT zato, da se maternična sluznica odebeli, kar omogoča lažjo vgnezditev oplojenega jajčeca.
Nič pa tudi ni narobe, če slučajno zanosiš že prej, le možnost spontanega splava se nekoliko poveča.

janja -> ZNAKI OPLODITVE (5.9.2005 15:02:16)

Novička, nekje sem prebrala, da nekatere v času ovulacije bolijo jajčniki. Tudi mene so že kar nekajkrat, nazadnje ta cikel. Traja pa bolečina največ 24 ur. Mene je včasih tako bolelo, da sem komaj stala na nogah.

čau, Janja

girly -> ZNAKI OPLODITVE (6.9.2005 10:55:31)

jup, bolečina v času O naj bi bila normaln pojav. Lahko celo rahla krvavitev...tko so meni povedal pri G. Mene tud bolijo jajčniki,ampak mene itak občasno skozi cel cikel...tko da nisem ravno pravi naslov za te vprašanja

lep dan

PIKA -> ZNAKI OPLODITVE (6.9.2005 15:46:27)

Mene pa je tokrat prvič bolelo.

MarijaPo -> ZNAKI OPLODITVE (6.9.2005 15:56:41)

Vceraj sem izprasala se svojo sestro o tem (ki je sicer specializantka splosne medicine, tako da se z dr. Pusenjakom ne more merit, a vseeno) in je rekla, da potem, ko se jajcece oploci, se v jajcniku naredi neko rumeno telesce in da to bi pa lahko obcutili kot zbadanje ali zmerno bolecino. Je pa tudi rekla, da je tezko rect, da cutimo glih jajcnik, ker je lahko tud crevo al pa bog vedi kaj vse tam.
No, vseeno se lahko fopamo, da nas je zbadalo, ker je prislo do oploditve in se veselimo.

Stran: [1]