pika74 -> kaka je kaj situacija pri nas?? (4.9.2005 18:11:11)
|
O hudo - glih zdele sm vidla skoz okn eno, k je že drugič mamica.
Sploh nism vedla. Mal bolj je punca okrogla in se mi niti zdel, da je bla noseča. Eto - zdele pa vidm, da pele v vozičku še enga (drugi gre pa zravn peš).
Pa še neki sm se zdele spomnla. Zadnč sm srečala eno sošolko iz OŠ in mi prau, ja ****tiš, zdej bi pa ti že lohk mela otroke. Zdej si se pa oženila. Kva je zdej. Poglej uno drugo sošolko, k jih ima že 4. A veš, zmer je želela met 4 in zdej ma 4.
in to sred štacune
Sm kr cmok dobla u grlu. Kaj nej bi ji rekla. Karkoli bi rekla v to smer, da bi povedala po pravic, bi se cela štacuna tkoj proti men obrnila in začela z mano vred jokat.
Pa sm rekla, ja veš, mormo še mal našparat najprej - jao kok butast odgovor sm ji dala. Valjda je rekla, ej, za otroka pa res ne rabiš met dnarja.
No pol sm pa dodala še neki blesavga, da nism bla glih tih. Ja, vi mate zdej otročke. Mi bomo mel pa pol, k boste vi že bolj komot, ker bojo vaši že večji.
Ma ****tiš babe smotane. Eni res ne znajo bit tih. Jst pa tud - majku milu - takrat, k bi mogla met prštiman en fajn odgovor, mi gofla zmrzne .
No, eto, sm se mogla mal skoucat.
|
|
|
|