Edna -> Spet imena! (5.9.2005 23:10:42)
|
Hvala vsem za nasvete! Z možem sva ravnokar naredila ožji spisek, tako da res hvala - bilo je dosti lažje!
Lory05: Glej, mislim, da ti s svojim odgovorom ne bom nič kaj prida pomagala. S carskim sem v prvo in bom prav tako tudi v drugo rodila zato, ker imam bolj redek primer dvojne maternice. To pomeni, da se zarodek razvija v dobri polovici maternice, ki jo ima normalna ženska. Tako moj malček tudi nima vseh normalnih pogojev, da bi lahko postal "velikan". Zaradi tega bom tudi po vsej verjetnosti rodila prej, kajti že zdaj je moj sonček manjši za dva tedna, od normalne velikosti. Tudi prvi otrok je dosegel le 2.5 kg. Potem pa se je čisto normalno razvijal in je zdaj pri 2. letih eden največjih med vrstniki. Zanimivo pa je to, da si moja malčka sploh nista prava bratca (če smo malo za hec!) , saj se je prvi razvijal v drugi maternici, kakor pa tale zdaj!
Zato imam 100% carski ter verjetnost rojstva pred PDP. Kolikor pa sem zasledila na forumih, pa je dosti takih, ki so v prvo rodila s carskim, pa je bilo tako tudi v drugo. Pozabila pa sem točno zakaj. Mogoče bi bilo dobro, če odpreš temo in boš dobila dosti odgovorov!
Zakaj pa se bojiš carskega? Zakaj pa imaš tudi ti 100% carskega tudi v drugo? (ni nujno, da odgovoriš, če ne želiš!)
Lp 36 3/7
|
|
|
|