Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Deuter šolske torbe - 1.razed 12.6.2012 20:45:09
|
|
|
|
Dudica1
|
Tud mi imamo prvošolčka in danes smo imeli prvi sestanek Za torbo pa tudi mi najbrž tole derdiedas v dzs-ju
|
|
|
|
RE: Deuter šolske torbe - 1.razed 13.6.2012 22:25:04
|
|
|
|
ruby19
|
Jaz pa priporočam torbe in peresnice Schneiders, imajo jih v trgovini Leonardo.
|
|
|
|
RE: Deuter šolske torbe - 1.razed 21.8.2012 11:00:20
|
|
|
|
Patricija32
|
Ma saj po svoje bi človek kar preslišal te zahteve pri šolskih torbah - npr, da more stati na nogicah, v kolikor otrok po nesreči postavi torbo na mokra tla. Ja in? Naj se enkrat nauči ravnati, preveč smo zaščitniški in predvidljivi. Je pa res, da ponavadi boljše torbe zdržijo dlje, in naslednji 2 leti ni stroškov in sitnosti s tem. Kakorkoli že, sem sicer že včeraj napisala - zdaj imajo pri Mladinski knjigi dobrodelno akcijo Pomagajte vrstnikom - zbirajo stare, še uporabne šolske torbe, ki jih bodo potem podarili šolarjem iz šocialno šibkejših družin, vsakemu, ki torbo prinese, pa bodo podarili kupon za 20% popusta pri nakupu nove torbe. To pa tudi prihraniš nekaj denarja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?