2sneg13 -> RE: z odločbo v vrtec? (18.5.2012 16:34:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: end1 IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: end1 Zanima me pa če je kdo že dobil poračun za vrtec od januarja in kaj je pol naredil? Doplačal ali ugovarjal na položnico. Na položnico ne moreš ugovarjat. Pritožiš se lahko na odločbo na CSD. odločbo sem prejela v sredi marca, torej mi od takrat dalje morali oz. lahko upoštevali novo odločbo in ne za nazaj, saj sem jaz pravočasno vložila vlogo, CSD pa je mečkal. ZUP je tu kar pomemben zakon. Ja, ampak na odloćbi piše, da velja od 1.1. in v vrtcu so dolžni upoštevati datum, ki je napisan na odločbi. Sicer pa je tudi v zvezi s tem pisalo na zadnji okrožnici, ne znam točno napisat besed, ampak to kako pozno prihajajo odločbe je po njihovo popolnoma zakonita in ne moreš podati ugovora zaradi molka organa, kot je predpisano po ZUP. Za kozlat no.. Spet se ne morem strinjat s tabo. Lahko daš ugovor zaradi molka po ZUP-u. Imaš pravico. Lahko tudi preko odvetnika,če imaš željo. Vse kar bodo naredili, jo bodo upoštevali v smislu,da dobijo strokovni nadzor nad delom dotičnega csd-ja. Pa ne govorim neki blablabla...so mi same povedale delavke na csd-ju in pravnica na csd Šiška. In če ti začnem razlagat, da v bistvu delavke csd-ja niso krive zaradi tako zapoznelih odločb. Kriv je računalnik pri njih, ker jim ne gre več kot toliko odločb skozi dnevni delovnik.Sistem obveščanja (vse baze podatkov) zamrzne in tako velikokrat končajo že ob 10 dopoldan z delom izdajanja odločb. In pri nas še vedno ni nobene okrožnice, naj se prinese odločbe vvrtec. Zanimivo, ne? Pa smo že blizu blizu junija. Vsi ki jo imajo,je niso prinesli v vrtec.
|
|
|
|