ronja -> RE: Dobro premislite pred nakipom vozička! (2.2.2015 10:07:05)
|
dobila sm voziček star 10 let, prej je dal 4 otroke skoz, za prvih 5 mesecev je bil uporaben še pri nas, potem smo dobil še enga, nimam pojma kakše pasme je, 3 kolesa ma pa rdeče barve je... pride pa povsod kamor ga potisnem in to je to... Verjetno si imela srečo, da si dobila fajn voziček;). Sama sem izbrala en poceni voziček, ki se ga da preštelat v košaro ali športni (Peg perego Pramette), lansko barvo (svetlo modro, čeprav sem mela punčko, kar se je marsikateri zdelo grozno:D, meni pa zelo praktično, ker nisem vedela spolov naslednjih otrok in navsezadnje, zdaj se v njem vozi fantek:D). Saj ne rečem: zdržal je 3 otroke in je vsakodnevno v uporabi, tako da se v bistvu ne bi smela nič pritoževat:D. Za po mestu je super in košara spodaj je močna in na ročaje tudi lahko naložiš pol knjižnice in še vedno gre in dela. Vendar pa... ni ravno za na teren. Takrat sem mislila, da glede na to, da živimo v mestu, tega ne bom pogrešala, vendar mi je zelo kmalu zelo manjkalo, ker je bilo hudimano težko z njim prit na grad ali zdaj na drug hrib v lj;). Sam lepi makadam že nekak gre, vendar čim imaš korenine, je pa stvar prav tečna! Tako da... izabelina, vsak voziček je fajn do parka;). Če si pa malo bolj za v naravo, pa bi sama zdaj izbrala kakega drugačnega. Je pa res, da je to edini voziček, ki smo ga kupili in da lepo dela že 7 let... Tako da - vsekakor je trpežen, samo korenin pa res ne mara (ma mala kolesca, trda)[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|