tabletke minirin (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

suzy 1 -> tabletke minirin (4.5.2012 10:46:07)

Zdravo!
Zanima me če ima kdo kaj izkušenj z temi tabletkami.Moj sin jih jemlje že cel mesec in ni nič učinka.Te tabletke naj bi pomagale da bi ponoči ostal suh in se ne bi polulal v hlačke.Razmišlam o tem da bi jih najraje ukinila ampak potiho še vedno upam da bi pomagale.Kakšne pa so vaše izkušnje z odvajanjem lulanja v posteljo.

sončnica14 -> RE: tabletke minirin (4.5.2012 19:19:40)

naš jih jemlje že več kot 1 leto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ne pomaga nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

taška30 -> RE: tabletke minirin (4.5.2012 20:09:06)

Naša jih je jemala eno leto, brez posebnega učinka. Ok, bila je malo manj mokra kot bi bila sicer, ampak mokra je bila pa še vedno 5x na teden. Potem smo kupili spodnje hlačke z alarmom in je bila naša skoraj 7 letna 'nočna polulanka' v 1 tednu popolnoma ozdravljena. Ce bi to prej vedela, niti slučajno ne bi jemala tabletk toliko časa.
Čudež res, kar se mene tiče, so te hlačke. Naredile so točno to, kar je mojemu otroku manjkalo - vzpostavile so povezavo med polnim mehurjem in možgani med spanjem. In to je to. Res priporočam!

krtek 1 -> RE: tabletke minirin (4.5.2012 21:36:13)

Smo jih jemali in so pomagale.

suzy 1 -> RE: tabletke minirin (4.5.2012 23:29:53)

Kakšne so to hlačke z alarmom,kje se to da dobit.Verjamem da je to bolj zdravo kot tablete.

hubi -> RE: tabletke minirin (5.5.2012 11:48:33)

Tudi nam so pomagale. Jesti jih je pa treba toliko časa, da je otrok en mesec suh (ko še jemlje tablete). Pa tekočino kontrolirajte.

suzy 1 -> RE: tabletke minirin (5.5.2012 16:35:33)

Kolk jih pa poje, naš mali je en mesec jemal po eno tableto,pa je blo še slabš.Zdaj bova pa začela z dvema tabletama.Upam da bo zdaj kaj boljš.

taška30 -> RE: tabletke minirin (5.5.2012 22:31:22)

Suzy, hlačke so firme Roger (vem pa da obstaja še nekaj drugih), imajo jih v Sanolaborju, stanejo pa cca. 100€. Drago, vem.
Naša je jemala že takoj od začetka po 2 tabletki, poleg tega sem jo pa še ob polnoči dajala na kahlo, da je spustila par kapljic. In še vedno je bila zjutraj mokra, včasih pa še pred polnočjo. Pač zveza med mehurjem in možgani med spanjem še ni bila zrela.
Jaz mislim, da je s temi tabletkami tako, enim 'primejo' - tistim, ki le nimajo razvitega tega hormona, ki ponoči zmanjša nastajanje urina, drugim pač ne, ti so pa tisti, ki spijo nenormalno trdno , ne zaznavajo polnega mehurja med spanjem in se ne zbudijo tudi ko ležijo v luži. Naša je ta druga. In tem tabletke le zmanjšajo količino poplave[sm=jezicek.gif], še vseeno pa ne morejo kontrolirati mehurja ponoči.

Stran: [1]