|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi zobki
2.5.2012 10:21:36   
hani bani
Pozdravljene punce! zanima me kdaj so vašim malčkom začeli rast zobki. moja punčka ima sedaj šele 2,5mesca ampak je tako sitna zadnji teden in tako močno se slini da je kar groza...ker predmetov še ne prime dovolj dobro da bi si jih tlačla v usta to počne z rokami. če bi sesala samo palček ok ampak ona si tlači celo pest v usta in jo dobesedno žveči...ko pa ji ponudim dudo jo izpljune že prvo sekundo :( tudi kar se hranjenja tiče....ko je lačna začne kričat da komej utegnem pripravit mleko ko pa ji ponudim stekleničko le to odklanja oz. rabi kar nekaj časa da začne piti ( ni dojena). nekje sem prebrala da je tudi to eden od znakov ....ampak skoraj ne morem verjet da bi že tako zgodaj dobila prve zobke :(

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 2.5.2012 15:40:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVI ZOBEK
2.5.2012 10:30:42   
Doll
To niso znaki zobkov.Glede dud,nekateri otroci potrebujejo več časa da sprejmejo dudo in je tudi treba najti pravo,ki utsreza oroku.Glede hranjena,pa ti priporočam,da ne čakaš da bo otrok že res lačen,ker drugače saj vidiš kaj se zgodi

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PRVI ZOBEK
2.5.2012 10:41:57   
hani bani
doll...nikoli ne čakam da je otrok res lačen...ponavadi ko sta 2-3h mimo poskusim če hoče prst takrat vem da bo kmalu lačna in ji kar naredim za jest še preden sploh oznani da bi jedla.....to počne samo zdaj ta teden zato mi je čudno kaj se dogaja.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PRVI ZOBEK
2.5.2012 11:10:57   
kokosh
Slinjenje in tlačenje rokic v usta se pojavita nekje okoli 10.tedna. Slinjenje je posledica začetka delovanja žlez slinavk, vendar otrok še ne zna požreti sline, zato pač teče iz ust. Skozi usta tudi začenja raziskovati zunanje okolje in zato pač vse več stvari roma v usta.

Za izraščanje zobkov pa preveri dlesni, če je kje kaka napeta izboklinica bolj svetlo rožnate barve. Je sicer še zgodaj, ampak nekaterim začnejo nagajati zobki že pri 3 mesecih (npr. našemu).

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PRVI ZOBEK
2.5.2012 12:46:21   
hani bani
kokosh....od moje prijateljice mali je tudi imel že prvi zobek pri 3 mesecih. bom pogledala ji po dlesnih sicer pa ne ostane drugega kot čakat kaj se bo iz tega izcimilo. na zobke sem pomislila predvsem zato ker si tako tlači roke v usta...in če ji jo poskusiš uzet iz ust začne kar jokat in se pizdit...kot da bi jo res kaj srbelo po dlesnih. :)

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PRVI ZOBEK
3.5.2012 13:19:23   
archie
Pri naši se je slinjenje (ampak to res FUUUL) pojavilo 2m preden je pokukal prvi zobek. Potem je imela obdobje slinjeja še kar nekaj časa, ampak samo pri prvih 4 zobkih (vsi ostali so prišli brez slinjenja). Rok pa nikoli ni pretirano tlačila v usta. 

_____________________________

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?