Bijoux -> RE: Januarke 2013 (30.11.2012 10:48:27)
|
Aylica, kako si kaj danes? Moški so res čudna bitja včasih..sploh me je presenetilo to, da si napisala, da že imata punčko staro 6 let. Ko si bila z njo noseča, je bilo vse vredu med vama? Jaz bi rekla takole...noben moški si nikoli ne bi smel dovoliti, da za ženo/partnerico ali katerokoli drugo njemu ljubo žensko reče, da je neumna. In sama tudi tega ne bi tolerirala. To ne pomeni, da bi spakirala kufre in šla, ampak bi se postavila zase in povedala, da se tako z žensko ne govori in da se mora to spremeniti. Pri tebi, ker res ne poznamo celotne zgodbe in je težko pametovati na daleč, bi rekla, da obstaja tudi možnost, da so ti malo bolj podivjali hormoni in da si zato bolj občutljiva in da morda zadeve niso tako črne kako izgledajo s tvoje strani. Vsekakor boš pa ti najbolje vedela in če boš čutila, da nisi srečna, je najbolje da greš. Treba je vedno skrbeti za to, da si pri sebi mirna in srečna in šele potem ostale stvari. Tako da držim pesti, da se ti situacija nekako uredi [sm=smiley31.gif] Nitta, ne sekiraj se zaradi strij. To je (na žalost) pač ena izmed stvari, ki se ti lahko pojavi na telesu kot posledica nosečnosti. Tudi jaz že celo nosečnost pridno mažem, pa so se mi ravno tako naredile na bokih strije. Nisem ravno vesela, ampak nimaš kaj...sprijaznila sem se, mažem se še naprej in upam, da se ne poslabša. Ampak to so pač "stranski učinki" nosečnosti, ki jih moraš sprejeti, če želiš imeti malo štručko [sm=duda.gif] Glede vajinih posteljnih aktivnosti pa mislim, da moraš partnerja tudi malo razumeti. Tudi zanje je to nekaj novega, nova izkušnja, ženska in žensko telo v katero so se zaljubili, se spreminja in sem že velikokrat slišala, da je nekaterim to čudno in da imajo težave s tem kako se spoprijeti. Sicer jaz menim, da to ni prav in da bi morale še posebno v času nosečnosti imeti podporo v partnerju, ker nam že tako ali tako nihajo hormoni in se nam stvari zdijo 500% hujše kot v resnici so. Jaz sem se naprimer včeraj mojemu zjokala, ker sem ugotovila, da ne bom več mogla sama vozit, ker me že preveč ovira trebušček in včeraj, ko sem se peljala sama, me je bilo tako strah, ker sem začutila, da nisem več sposobna vozit s tem trebuščkom. Pa me je objel, še smejal se mi je, pa sem bila čez 5 minut vredu [sm=smiley36.gif] Aja in midva tudi praktično nimava posteljnih aktivnosti že večino nosečnosti. Pa ne zaradi tega, ker me ne bi sprejemal, ampak ker so se mi ob vseh mogočih pozah, ki so jih priporočali, vedno pojavljale čudne bolečine okoli trebuščka in sva nehala. In tudi ko sva, je bil on tisti, ki ga je bolj skrbelo, da ja ne bo kaj narobe..čeprav sem jaz zatrjevala, da me ne boli in da je vse vredu. Pa se nisva zaradi tega nič grdo gledala..nasmejala sva se, pa sva rekla, da bova že zdržala [sm=jezicek.gif] Je pač tako, da moški drugače dojemajo našo nosečnost in kar oni vidijo, je samo to, da nam raste trebušček, kar je nekaj precej neobičajnega..čutijo pa ne tistega kar čutimo me..zato se je treba pogovarjati, pogovarjati in še enkrat pogovarjati. Uf sem se razpisala, upam, da se bo dalo to kateri brat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|