|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
26.11.2012 14:01:12   
vesper
inigo ja, mi smo res imeli srečo z vozičkom user posted image user posted image Drugače pa nič še ga ne furamo po bajti, imamo premalo placa user posted image sma ga kr lepo zapakirala nazaj v škatlo in polivinil in naj tam lepo počaka do uporabe. Pa zakaj bi se prah gor brezveze zdaj še nabiral. Bi ga pa kr gledala ja in šla malo po mestu user posted image

ribodermin saj meni se zdi, da vem kak vonj ima ja, ampak mene skrbi moj dragi, ker ne prenese vonja po ribah. Niti malo po ribah user posted image Že zdaj me na kolenih prosi naj ne kupujem tega, ker se bo potem moral izogibat otroku, kar pa nikakor noče, ampak pravi da bo prisiljen user posted image user posted image

bolečine jaooo inigo kak sem srečna, da nisem edina s to zgago. Meni se meša že od tega, se mi zdi da me od zgage vse boli user posted image user posted image križ itak, trebuh mi otrdeva nonstop, spodnji del isto boli ko hudič, v rebra me tišči, ah ni da ni no user posted image ampak vse to spada zraven, zato niti nobenemu ne razlagam. Samo rečem, ja, se super počutim user posted image user posted image Res pa je da je zjutraj res super, potem se pa začne veselica proti popoldnevu in zvečer je najhuje. user posted image

voziček lux 4 kids kolegica ga je imela in je bila zelo nezadovoljna z njim. Ga je reklamirala in ni hotela niti novega, potem je šla kupit drug voziček. Je rekla, da ji je ta skoraj razpadel. V glavnem katastrofa baje. Je pa res, da pač to je spet eno mnenje, tak da mogoče bo pa tebi ok dada. Saj veš kako smo si ljudje reazlični...jaz pri vozičkih pač nočem nekaj posploševat in komentirat keri je pa meni všeč in mi ni itd...ker vedno pravim, vsake oči imajo svojega malarja user posted image hvala bogu, da smo si različni.

CR- jaz bi se takoj odločila zanj, v kolikor bi bil mali v nepravilni legi. Jaz se ravno za zunanji obrat ne bi odločala, ker me kr zmrazi ob tem. Ja, sem en čuden človek, ena redka izjema, ki bi šla na CR brez oklevanja user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
26.11.2012 14:04:30   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Dada81

Nusika tud mene boli spodnji del trebuha,..tam nekje od 13-15h me začne bolet, ampak čisto spodaj,..meni je g rekla, da je to od sedenja ( imam namreč sedeče delo) naj se probam čimvečkrat vstat in naredit kakšen korak,..je pa rekla naj spijem 2 magnesola na dan,..enega zjutraj, enega pa okoli 12h,..in se mi zdi da mi je boljše.
In ko pridem domov, grem obvezno mal počivat,pol je pa boljše,..da o kobacanju zvečer po kavču niti ne govorim,ko mi nič ne paše,..spim pa tak z 4 pojštri, da se mi že moj smeji. 1 velikega in 1 majhnega pod glavo, enega pod trebuh,enega med noge,...huh,...ni nam lahko,..ampak vse,vse za naše bebe :)

hahahaha user posted image nekak tk je pomoje kr pr vseh. sj še mal, pa bomo lažje spale... user posted image

hahahahha in kaj je potem pri vseh teh povštrih najtežje? Ko jih moraš obračat za sabo, ko se obrneš z levega na desni bok user posted image user posted image user posted image user posted image to je cela procedura. Jaz se včasih tak mečem po postli, da gre moj kr na sedežno spat user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
26.11.2012 14:05:54   
Dada81
je rekla ena kolegica,..9 mesecov sem čakala, da bom spet lahko spala na trebuhu,...je rekla zaj ko bi pa lahko spala na njem, pa mi zizike ne dovolijo,haha, mleko teče v potokih,..hahaha,..ah tegobe,...user posted image
greste kaj v materinsko šolo? Midva grema,...pa baje ni več obvezno, da malo slišim kaj tam povejo,...
Kolko pa kupujete številko cotik? Jza sem pravi lajk glede tega, saj mi je prvi otrok,...in kupim 56, pol mi pa rečejo da bo velik otrok,..mu bo to prav? brb

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
26.11.2012 14:08:00   
Dada81
meni je pri pojšrih lažje spat, trebuha mi ne vleče dol,...hehe, noge mam mal privzdigjene,...tak da meni je lažje, je pa res, da ko se obrneš pa vse skupaj prestaviš,..itak mam obhode na wc....pol pač te še pojšter menjam,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
26.11.2012 14:11:25   
vesper

je rekla ena kolegica,..9 mesecov sem čakala, da bom spet lahko spala na trebuhu,...je rekla zaj ko bi pa lahko spala na njem, pa mi zizike ne dovolijo,haha, mleko teče v potokih,..hahaha,..ah tegobe,...user posted image
greste kaj v materinsko šolo? Midva grema,...pa baje ni več obvezno, da malo slišim kaj tam povejo,...
Kolko pa kupujete številko cotik? Jza sem pravi lajk glede tega, saj mi je prvi otrok,...in kupim 56, pol mi pa rečejo da bo velik otrok,..mu bo to prav? brb

največja finta je, da ko bi pa lahko spale kako hočemo, pa sploh ne bomo spale, ker nam bebike ne bodo pustile user posted image user posted image pol si še bomo pa želele vse te povštre med nogami user posted image user posted image

glede cotik pa tako. Jaz sem kupila ene tri bodije na preklop v št.50 in kompletek za iz bolnice 50, vse ostalo pajacke in ostale bodije pa 56 in 62. Večje bom pa kupovala potem. Pa saj kako velik pa mora bit otrok, da mu prvi mesec ne bi bila orav št56? Jaz sicer ne vem no, ker je to tudi moj prvi otrok, ampak domnevam, da bi mu 56 mogla bit ok!? Inigo in ostale? user posted image

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
26.11.2012 14:17:49   
nusika2013
hihihi...vidim, da smo vse enake. jaz tud podlagam trebuh z vsem mogocim. da ne govorim o oni blazini za dojenje in nosecnost, ko jo imam v postli (jaz temu pravim crv) in pol se z njim obracam, kot da imam razmerje. Moju dragemu je pa tud fajn, pa mi ga vcasih ponoci zapleni. Pa vsakic ko grem s postle na wc ga morem dol bincnit, da sploh pridem s postle...se sama sebi ze smejim:)

aha dada bos se jatz poskusla s tem, ker tud sedim 8 ur v sluzbi in me pol vse boli, ko grem domov.

kaj katera od vas jemlje kaksne stvari za zelezo?

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
26.11.2012 14:20:15   
Inigo
vesper - mene zgaga že od začetka. vmes je sicer bil en premor - kakšen mesec - potem pa spet. in veeeedno zvečer. pa če še tako pazim kaj jem. včasih pa tudi čez dan... tako, da se zdaj v veliki meri izogibam večerajm, ker mi je slabo in me vse peče. ponavadi pojem samo kakšno čežano ali pa kompote. to še nekak gre. se mi zdi, da mi hladno potolaži malo te stvari. rennie tabletke so pa tk moje BFF user posted image

vozički - pa men se zdi, da se vedno neki plete čudno okol teh vozičkov, ki niso neke znane znamke. isto če bereš kj o teh baby boom varianti... vsem se neki kolesa majejo, škripajo, neke zaponke se lomijo... ka maš pol od tega?! sam kregaš se za garancijo... user posted image

polštri - ma ja! pol si pa komaj spet naštimam položaj, pa me lulat prtisne. in grem lulat. in ker sem že itak prebujena, ko sem si mogla črva poštimat, pa še to lulanje, pol pa ne morem več dobr zaspat... grrrr user posted image

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
26.11.2012 14:20:50   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

največja finta je, da ko bi pa lahko spale kako hočemo, pa sploh ne bomo spale, ker nam bebike ne bodo pustile user posted image user posted image pol si še bomo pa želele vse te povštre med nogami user posted image user posted image

glede cotik pa tako. Jaz sem kupila ene tri bodije na preklop v št.50 in kompletek za iz bolnice 50, vse ostalo pajacke in ostale bodije pa 56 in 62. Večje bom pa kupovala potem. Pa saj kako velik pa mora bit otrok, da mu prvi mesec ne bi bila orav št56? Jaz sicer ne vem no, ker je to tudi moj prvi otrok, ampak domnevam, da bi mu 56 mogla bit ok!? Inigo in ostale? user posted image

jaz mislim, da imam vse cotike od 56 naprej. koliko so izkusnje pri kolegicah pokazale, je boljse ce je vecje. po moje tak hitro zraste za v 56 stevilko, ce na zacetku se ni cist ok.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
26.11.2012 14:37:47   
vesper

vesper - mene zgaga že od začetka. vmes je sicer bil en premor - kakšen mesec - potem pa spet. in veeeedno zvečer. pa če še tako pazim kaj jem. včasih pa tudi čez dan... tako, da se zdaj v veliki meri izogibam večerajm, ker mi je slabo in me vse peče. ponavadi pojem samo kakšno čežano ali pa kompote. to še nekak gre. se mi zdi, da mi hladno potolaži malo te stvari. rennie tabletke so pa tk moje BFF user posted image

vozički - pa men se zdi, da se vedno neki plete čudno okol teh vozičkov, ki niso neke znane znamke. isto če bereš kj o teh baby boom varianti... vsem se neki kolesa majejo, škripajo, neke zaponke se lomijo... ka maš pol od tega?! sam kregaš se za garancijo... user posted image

polštri - ma ja! pol si pa komaj spet naštimam položaj, pa me lulat prtisne. in grem lulat. in ker sem že itak prebujena, ko sem si mogla črva poštimat, pa še to lulanje, pol pa ne morem več dobr zaspat... grrrr user posted image

ja inigo saj mene tudi zgaga muči že od vsega začetka. In isto kot ti, bilo je en mesec malo premora tudi pri meni in sedaj spet. Jaz tudi več ne vem kaj naj jem, ker bom znorela. Pa tudi rupurut mi čist nič več ne pomaga. Še samo slabo mi postane po njem, ker se mi že gravža ta okus user posted image user posted image

vozički- se strinjam s tabo, popolnoma. Problem v današnjem cajtu je, ker se vsak, ko ima pet minut časa, spravi nekaj delat. Kr neke nove firme in novi proizvajalci itd...pa kao neke konkurenčne cene itd...na koncu se pa izkaže, da je vse skupaj za en drek. Ker malo je takih, ki imajo tradicijo in preverjeno kvaliteto že vrsto let.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.11.2012 14:41:13   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

eh, sj v prvem mesecu so ponavad dojenčki kr pridni. zbujajo se na 3-4 ure in zahtevajo zizo. sj se bote najbrž že v P navadile ob dojenju zravn mal podremat. to sm jst veeeedno! on se je najedu, jst sm dremala dalje, ko se odstavi pa tk čutiš, ko ti hladno rata na mokri bradavici. takrat se lepo oblečeš nazaj, malega dvigneš, da podre kupček in ga flikneš nazaj spat. in jovo na novo čez 3-4 ure. pol je mal težje, ko se pojavijo (če se!) krčki. takrat mal več zahtevajo. ampak sj mamo moške ob seb, a ne?! če ga je lahk naredu, ga bo pa še mal potolažu pa nosu okol ponoč user posted image user posted image user posted image ne more bit sam pr zabavnem delu zravn...

je pa spanje s polnimi zizami spet oteženo, ja. priznam! ampak vsaj trebuha ni več, in že to je dost bolš.

glede cot mam jst isto kot vesper. ene par 50, ostalo pa 56. morte vedet tut to, da tut ko je mali 60cm velik, mu je še kaka stvar 56 še vedn prav. morš pa res velikana rodit, da bi mu blo 56 premalo... nemogu da zamislim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.11.2012 14:44:40   
Inigo
vesper - probi z rennie tabletkami za lizanje. men tut rupurut ni več pasal in sm prešaltala. že nekje septembra. se dlje ližejo, majo okus po mentolu/poprovi meti in men se zdi, da mi celo dlje zdrži brez zgage. a si probala kj mlek pit? men včasih zaleže... ma ne dolgo. je hitr rešitev, ampak ne drži dolg... user posted image mal sm se zdj tut navadla, da zvečer pijem zluftan donat. mal mi pomaga pr prebavi, pomaga mišicam, pr zgagi pa sploh. sam zdj ga bomo tk počas mogle ukinit... po 35. tednu odsvetujejo dodatke z Mg.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.11.2012 15:15:45   
vesper
spanje jaz sem se ful veselila, da bomo meli babiko ravno iz tega razloga, da bomo ponoči spali, ker vse kolegice, ki imajo fantke ponoči ne spijo, ko pa so babike, pa so baje tak pridne user posted image No in evo, zdaj pa imamo fantka in smo zelooooo veseli, pa kljub temu, če ne bomo spali ponoči user posted image
na to pa se itak jaz zanašam, da bo moj pomagal. Oz.on itak to ve, ker drugače ga pa spomnim, če slučajno pozabi user posted image

inigo bom probala rennie tabletke. Jutri si jih grem kupit, pa da vidimo kaj bo. Slabše ne more bit user posted image Mleko meni ne pomaga, kvečemu še mi poslabša situacijo, pomaga mi pa navaden jogurt, pa še samo ta od Dukata. Ostali so mi prekisli. Ampak zdaj pomaga samo za kakšno urco, potem pa se veselica nadaljuje user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.11.2012 16:09:50   
nusika2013

vesper - probi z rennie tabletkami za lizanje. men tut rupurut ni več pasal in sm prešaltala. že nekje septembra. se dlje ližejo, majo okus po mentolu/poprovi meti in men se zdi, da mi celo dlje zdrži brez zgage. a si probala kj mlek pit? men včasih zaleže... ma ne dolgo. je hitr rešitev, ampak ne drži dolg... user posted image mal sm se zdj tut navadla, da zvečer pijem zluftan donat. mal mi pomaga pr prebavi, pomaga mišicam, pr zgagi pa sploh. sam zdj ga bomo tk počas mogle ukinit... po 35. tednu odsvetujejo dodatke z Mg.

a sta probale s kokakolo? moji kolegici je zdravnica priporocala in ji je ful pomagala. jaz hvala bogu nekih pretiranih problemov s tem nimam. tu pa tam me malo zapece, pa ej to to.

ne vem, ce je kera vidla moje vprs....kaj jete kaj za zelezo?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
26.11.2012 16:39:04   
Sadrika
[/quote]

Jaz jemljem že celo nosečnost Elevit pa od ca.26.tedna še Fe šumenke in imam hemoglobin glih na meji. Pa pri prehrani se trudim pojesti čim več temnega mesa, zeleno zelenjavo pa itak, bom videla naslednji teden, ko imam pregled kako bo.

Ena je omenila, da že pije malinov čaj in me zanima koliko na dan se ga pa spije? Pijem še koprivin čaj pa ne vem, če lahko oboje pijem, ali enega opustimuser posted image
Jaz kakih večjih težav nimam, razen tega zatekanja in mrtvičenja desne roke (sindrom karpalnega kanala). Največ ne spim ravno zaradi slednjega, ker imam tako hude bolečine, se pa zgodi kakšno noč, ko celo prespim. Tolažim se samo še s tem, da bo čez mesec boljše. Upam vsaj.
Te dni pridno perem in likam in se moram pohvaliti, da še imam samo 1 stroj za oprati in to potem zlikati user posted image user posted image user posted image  Bravo jaz, no, saj je že čas, v primeru, da bo kaj prej. Potem pa pripravim še torbo za P in malega in se prične veseli december. Drugi teden začnem s porodniško, pa z materinsko šolo.

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.11.2012 17:04:18   
Dada81
Js jem Elevit, pa magnesol pijem, to pa je tud vse. Se mi zdi da mi Elevit pomaga pri kakanju, grem vsak dan-z lahkoto,..če je treba tud dvakrat na dan. Nobenih sledi hemeroidov ali kakšne zgage, zaeenkrat je mir.

Kar se pa vozičkov tiče...ka pa vem, men glih ni dat kakih 600-700 eur za voziček,..tri kolesniki mi všeč niso, makedam imamo, pol pa naj kupim kakega fajnega,pa ga bom po tem šodru čist zjahala,....ka pa vem,...
cotik nimam še nič opranih, niti sortiranih ( tisto kar sem dobila ) nimam še prevajalne,...v glavnem nič kaj še nimam,...midva še urejava mansardo, ker smo meseca aprila celo bajto razdrli, da si zdaj lahki midva svoje gnezdece urediva, na pol sem pa zanosla user posted image zaj nas pa čas mal baše,..upam, da se uspeva nekje do 15.12. preselit gor, ker drugače nam bo trda predla,...se pa že veselim pranja cotk, pa likanja in zlaganja user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
26.11.2012 17:16:06   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

a sta probale s kokakolo? moji kolegici je zdravnica priporocala in ji je ful pomagala. jaz hvala bogu nekih pretiranih problemov s tem nimam. tu pa tam me malo zapece, pa ej to to.

nusika coca-cola je bila moj stalni spremljevalec prve tri mesece. Mogla sem si prav omejit količino, ker takrat bi je lahko spila tudi pol litra na dan user posted image Ful mi je pomagala pri slabostih in tudi pri zgagi zelo. Sedaj pa nič več, zdaj se je nisem pritaknila že mesec in pol. Mi sploh več ne paše, še bolj me peče zgaga po njej. Jao jao, je to nek čuden sistem v mojem telesu user posted image
Kaj se tiče železa, jaz nič ne pijem. Kri imam kot zgleda ok, kar me prav čudi, ker pred nosečnostjo sem imela železo vedno na meji. Sedaj pa pravi G da so izvidi krvi super. Pojma nimam kako to. Ker jaz recimo tudi elevita nisem po koncu drugega meseca več jedla, sem se mogla prav silit z njim. Povzročal mi je še enkrat večjo slabost kot mi je itak že bilo slabo. Po elevitu sem pa čist vedno bruhala, tak da mi je potem G rekla naj neham z jemanjem, jem raznoliko in je to to.

dada-kaj pa o kakšnem rabljenem vozičku nisi razmišljala? Dobiš lahko recimo zlo kvalitetne rabljene vozičke, zelo lepo očuvane in po ugodni ceni. Glede na to, da pač ne bi toliko odštela za voziček. Saj ne da te nekaj prepričujem, ali žalim te cenejše vozičke, samo na koncu se je ponavadi vedno izkazalo, da so ti cenejši vozički pač bolj nagnjeni k okvaram in problemom itd...

Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.11.2012 17:24:57   
Inigo
Dada - ravno to sm ti hotla napisat kar ti je vesper. Kupi rabljenega. Mas ful izbire na bolhi al pa na gugu. Preceni ce se ti zdi vredno kupit nov vozicek, da bos mela pol samo komplikacije in non stop nadomestne vozicke, al pa kupis kaj "preverjenega" in malo rabljeno. Nc te ne prepricujem, samo moj predlog.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.11.2012 17:45:46   
araucaria
Pikica_82 - hvala za razlago glede plenicuser posted image

nusika2013 - ne jem zeleza, moram pa dvakrat mesecno vzeti vitamin D. Drgac sem tud vege, ne jem mesa, ne jajc, ne kravjega mleka (razen sir, pa kdaj pa kdaj kefir), pa mi nic ne fali.

Bolecine v medenici - to je hormon oxytocin, ki pomaga raztegovanju kit in vezi. Mene je to dajalo nekje v 5. mesecu, pa sem zbrskala na netu, da pomaga, ce si hlace oblacim sede in ne stoje - torej ne stoje na eni nogi, pa potem na drugi nogi. Po treh dneh oblacenja hlac sede, ni bilo vec problema.
http://en.wikipedia.org/wiki/Oxytocin

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.11.2012 22:49:48   
Bijoux
Dada81, potem pa sva imeli podobno situacijo...midva sva takoj po prvomajskih začela s prenovo zgornjega nadstropja hiše, da imava zdaj svoje stanovanje z lastnim vhodom. In isti dan, ko je test pokazal plusek, so nama popolnoma razsuli kopalnico....meni pa je bilo kar precej slabo..tri tedne sva bila brez kopalnice in sva mogla hoditi v spodnje nadstropje k moji mami. Si lahko predstavljate... user posted image Ampak sva kar nekako zdržala celotno prenovo...je pa kar trajala. Večja dela do oktobra, zdaj pa sva uglavnem tudi s finesami zaključila.

Jaz tudi še nimam nič oprano, ker še vedno čakava previjalno mizo in se mi zdi škoda prati in likati, če nimam kam pospravit. Od cotik imam pa tudi le najnujnejše za prvi mesec, dva..ostalo bomo kupovali potem sproti. Sem sicer iskala koga, ki bi lahko posodil cotike, pa se ni nihče našel....nekateri so mi svetovali, naj pogledam na Bolhi, da se prodajajo celi kompleti cotik za smešno nizko ceno..pa sem gledala, ampak kaj pa vem. Nisem našla ničesar, za kar bi rekla, da bi mela.. Ima katera izkušnje s tem ali pa je slišala, da je katera druga kupila cotike preko Bolhe? Jaz sem malo skeptična, ker ne vidiš nič v živo dokler ne plačaš..potem pa vprašanje v kakšnem stanju dobiš.

Glede blazin in povštrov sem pa jaz spet ekstra user posted image Imam sicer to veliko črvasto blazino, ampak najrajši in najboljše spim brez user posted image
Sem pa tudi jaz mela danes zelo neprijetno budnico....ob 5h sem se zbudila, ker sem morala nujno na stranišče in potem ni bilo več variante, da bi zaspala nazaj. Zgaga me je tako pekla, kot še nikoli do zdaj in budna sem bila kot čuk..čeprav je bil včerajšen dan res naporen in bi po vsej logiki morala spati kot polh.

Midva sva pa ravno danes zaključila s šolo za starše..je bilo kar poučno. Nekaj manjših neumnosti smo pa pač preslišali user posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.11.2012 0:55:46   
neonaia
čer!

huh...smo pozni dons...težka je tale umetniška user posted image sicer nimam redne službe, so pa razstave tok bl zahtevne...ti kr kšn mesec vzame, pol pa še otvoritve, zatvoritve in druge pogostitve...no vsaj za neki cajta je mir user posted image

malinov čaj: okus je presenetljivo dobr...ubistvu še nism bolšga čaja brez cukra pila! user posted image
pijem ga pa zaenkrat 2x na dan (zjutri&zvečer) po 1 šalco, pol po 36.tednu ga bom pa 3x na dan.

črpalka za mleko: u super, hvala inigo...sm lih te tri gledala in mi je tommee tippie najbl všeč.. oblika flašk...mam da je pa najbolša...hmm..se bom mogla še odločt user posted image

železo: men ga je nazadnje (2tedna nazaj) predpisala ker sm mela sam 101 hemoglobina! user posted image
pijem ga zjutri in zvečer, pa drekc je čist črn user posted image

lahko nočko! user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.11.2012 7:46:13   
Dada81
Jutro babike.....

Bijoux potem sta že tak dobra, midva še nisva tako daleč,...1.4. smo začeli streho odkrivat,potem pa rušt dvigovat,tako da imava visoko mansardo,...vse ven razbili, nove vmesne stene pozidali, v glavnem ja,..groza od groze je blo to leto,....ampak gre k koncu. Zdaj brusimo stene, kmalu bomo barvali in polagali pod,juguuuu,..v glavem za Božička bo vse oprano,zloženo ( upam user posted image ) Ampak pol bomo meli pa fajn,svoj vod,svojo etažo,svojo kopalnico,....zdaj spima v spodnji etaži v dnevni sobi pri njegovih starših in nič ni fajn to,....

Danes mam pregled-držite pesti,da bo vse ok....

Lp Darja

P.S. Kako odgovorim na vaša sporočila, da je v mojem sporočilo izvirno sporočilo od ene druge? user posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.11.2012 7:54:23   
nusika2013
dobro jutro!

hvala za info glede zeleza. jaz sem jedla elevit ze kaksna 2 meseca pred zanositvijo in ga jem se sedaj. hvala bogu mi ni nic slabo po njem. sicer pa obstajajo tud neke druge tablete podobne elevitu, ce vam ta ne ugaja. jaz sem od moje G tud dobila ta sirup legofer (al kako se rece) in ko sem brala kaksni so stranski ucinki in kako se je itd sem ga kr na stran postavila. sem si kupla sumecke in zraven vedno pojem kako mandarino ali pomaranco, ker se baje Fe boljse veze z vitaminom C. sem pa tud jaz vegi, pijem sicer ogromno zelenjave, pa tud mlecne izdelke itd. zdaj pa sem se parkrat tudi prisilila in kak kos mesa pojedla. je pa res, da mi nikakor ne disijo ribe, pa jih imam drugace fuuuul rada, tako da tu in tam pojem kaksno omega 3 kapsulo.

Dada kaj se tice vozicka se ti splaca pogledat v avstriji. tako sem jaz prisla do mojega, ki je bil znizan iz 570 EUR na 300. pa se pol sva cakala nanj malo dalje kot je bilo receno in so nama dali 15% popust, tako, da sva na koncu dala zanj 250 EUR. imajo skoz neke akcije, sigurno bodo imeli tudi sedaj v casu bozica. Ce ti kaj pomaga...jaz sem ga kupila na strani: http://www.baby-walz.at/ , lahko pa se pogledas na babyone ali toys''''r''''us.

malinov caj nekje sem prebrala, da se od 32-34 T pije ena skodelica, od 34-36 T 2 skodelici, 36-38 T 3, potem pa 4 (ce docakas 40 T user posted image )

oblekce preko neta moja prijateljica je imela ful dobre izkusnje. je kupila za puncko preko bolhe in je za celo vreco costik dala 100 EUR, pa je rekla, da so imele ene se listke iz trgovine gor. Sam je pa res, da odvisno na koga naletis. ce ne pa poglej ce kdo prodaja v tvojem kraju, pa gres enostavno pogledat. saj ce imajo slikice na netu, pol ponavadi drzijo. midva sma kupla posteljo in previjalno preko bolhe in je blo oboje super! cotike pa tako preperes dobro, magari 2 krat, pa je po moje ok. skoda ti je vse novo kupovat, ker prehitro prerastejo.

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 27.11.2012 7:59:57 >

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.11.2012 8:31:59   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

dobro jutro!

hvala za info glede zeleza. jaz sem jedla elevit ze kaksna 2 meseca pred zanositvijo in ga jem se sedaj. hvala bogu mi ni nic slabo po njem. sicer pa obstajajo tud neke druge tablete podobne elevitu, ce vam ta ne ugaja. jaz sem od moje G tud dobila ta sirup legofer (al kako se rece) in ko sem brala kaksni so stranski ucinki in kako se je itd sem ga kr na stran postavila. sem si kupla sumecke in zraven vedno pojem kako mandarino ali pomaranco, ker se baje Fe boljse veze z vitaminom C. sem pa tud jaz vegi, pijem sicer ogromno zelenjave, pa tud mlecne izdelke itd. zdaj pa sem se parkrat tudi prisilila in kak kos mesa pojedla. je pa res, da mi nikakor ne disijo ribe, pa jih imam drugace fuuuul rada, tako da tu in tam pojem kaksno omega 3 kapsulo.

Dada kaj se tice vozicka se ti splaca pogledat v avstriji. tako sem jaz prisla do mojega, ki je bil znizan iz 570 EUR na 300. pa se pol sva cakala nanj malo dalje kot je bilo receno in so nama dali 15% popust, tako, da sva na koncu dala zanj 250 EUR. imajo skoz neke akcije, sigurno bodo imeli tudi sedaj v casu bozica. Ce ti kaj pomaga...jaz sem ga kupila na strani: http://www.baby-walz.at/ , lahko pa se pogledas na babyone ali toys''''r''''us.

malinov caj nekje sem prebrala, da se od 32-34 T pije ena skodelica, od 34-36 T 2 skodelici, 36-38 T 3, potem pa 4 (ce docakas 40 T user posted image )

oblekce preko neta moja prijateljica je imela ful dobre izkusnje. je kupila za puncko preko bolhe in je za celo vreco costik dala 100 EUR, pa je rekla, da so imele ene se listke iz trgovine gor. Sam je pa res, da odvisno na koga naletis. ce ne pa poglej ce kdo prodaja v tvojem kraju, pa gres enostavno pogledat. saj ce imajo slikice na netu, pol ponavadi drzijo. midva sma kupla posteljo in previjalno preko bolhe in je blo oboje super! cotike pa tako preperes dobro, magari 2 krat, pa je po moje ok. skoda ti je vse novo kupovat, ker prehitro prerastejo.

men G nikol ni zmerla hemoglobina... razn če to preverijo, ko sm dala kri za toksoplazmozo... user posted image a čutiš kj, da ti manjka železo? kk veš?

tale spletna stran je pa ful fajna. mi je všeč! lepe stvari majo, cene so pa enake kot pr nas. morš najbrž naletet na akcijo.

jst rabljenih cot nikol neb kupla. bi si jih pa sposodila od kakšne prijateljice, ki jo dobro poznam.

kako ste drugače? mene dans že na vsezgodaj bolijo rebra. pa še cel dan je pred mano... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.11.2012 8:59:52   
Bijoux
Dada, ja midva sva sicer tudi kompletno prenovila, ampak sva imela vseeno manjše posege kot vidva..tako da je na srečo ratalo. Pa meni se je že takrat mešalo od vsega nereda tako da si približno predstavljam, kako mora biti vama...držim pesti, da vama uspe vse kmalu zrihtat in da bosta za praznike že uživala v svojem gnezdecu user posted image

Jaz tudi razmišljam, da bi pričela piti malinov čaj. Tako hitro grejo tile tedni...jaz sem že kar v 33. tednu..in še malo, pa bo že uradno donošen (baje je po 36. tednu), potem pa še čisto malo, pa smo že na PDP user posted image komaj čakam, da primem tole malo živahno brcajoče bitjece v roke user posted image

Počutje pa ja....spala sem sicer kot polhec in se zjutraj nisem dala motit niti močnim brcikam v rebra user posted image Takoj ko sem vstala, se je pa začela "zabava" z bolečo medenico, tako da komaj hodim..ampak bo že bolje user posted image

Jaz mislim, da ti železo preverijo, ko daš kri. Meni tudi nikoli ni rekel g da bi mi česa primanjkovalo. Elevit sem nehala nekje v 5. mesecu jemati, ker se mi je zdelo, da so čisto premočne tablete. Pa sem nekaj časa jedla FidiVit Mami, potem vmes sem imela neke vitamine za bodoče mamice od Hippa. No zdaj pa imam že tako cele obrede..zjutraj spijem sirotko zaradi prebave, potem pa tekom dneva še dvakrat magnesol. Za vitamine pa poskrbim z veliko sadja in zelenjave, ker se mi zdi, da če bi jedla še ene tablete, da bi bilo pa to res že pretiravanje. Nisem bila nikoli vajena toliko nekih dopolnil in zdravil ali tablet jemati..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
27.11.2012 9:21:59   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Dada, ja midva sva sicer tudi kompletno prenovila, ampak sva imela vseeno manjše posege kot vidva..tako da je na srečo ratalo. Pa meni se je že takrat mešalo od vsega nereda tako da si približno predstavljam, kako mora biti vama...držim pesti, da vama uspe vse kmalu zrihtat in da bosta za praznike že uživala v svojem gnezdecu user posted image

Jaz tudi razmišljam, da bi pričela piti malinov čaj. Tako hitro grejo tile tedni...jaz sem že kar v 33. tednu..in še malo, pa bo že uradno donošen (baje je po 36. tednu), potem pa še čisto malo, pa smo že na PDP user posted image komaj čakam, da primem tole malo živahno brcajoče bitjece v roke user posted image

Počutje pa ja....spala sem sicer kot polhec in se zjutraj nisem dala motit niti močnim brcikam v rebra user posted image Takoj ko sem vstala, se je pa začela "zabava" z bolečo medenico, tako da komaj hodim..ampak bo že bolje user posted image

Jaz mislim, da ti železo preverijo, ko daš kri. Meni tudi nikoli ni rekel g da bi mi česa primanjkovalo. Elevit sem nehala nekje v 5. mesecu jemati, ker se mi je zdelo, da so čisto premočne tablete. Pa sem nekaj časa jedla FidiVit Mami, potem vmes sem imela neke vitamine za bodoče mamice od Hippa. No zdaj pa imam že tako cele obrede..zjutraj spijem sirotko zaradi prebave, potem pa tekom dneva še dvakrat magnesol. Za vitamine pa poskrbim z veliko sadja in zelenjave, ker se mi zdi, da če bi jedla še ene tablete, da bi bilo pa to res že pretiravanje. Nisem bila nikoli vajena toliko nekih dopolnil in zdravil ali tablet jemati..

dobre ste, babe. taka dela se kr vlečejo in zahtevajo dost napora. sicer sta obe začeli še preden sta izvedeli, da sta noseči user posted image , ampak vama res nič kaj ne zavidam. vama pa zavidam to, da imata zdaj vse novo in lepo in moderno... waw waw waw! user posted image user posted image user posted image

a ne, kako hitro gre?! noro! zdaj ko bom doma, mi bo še hitreje šlo. itak imam za obiskat en kup prijateljic, z mamo sva se dogovorili, da pozloživa vse Brinove cote po številkah, da ko se bodo stvari iskale, ne bo vse pomešano, prvi teden si bom tko najbrž bolj kot ne vzela zase in za počitek... ja pol bo pa že tko konc decembra! vmes so še prazniki... ki jih btw komaj čakam! to je men en najlepših časov v letu. lučke, mraz, vzdušje, božiki in dedki mrazi, okraski,... in upam, da tut kj snega (da ga pol februarja ne bo, ko bi že me lahk kj vozičkale, a ne?! user posted image ).

dans pa reeees moram u lekarno po malinov čaj. govorim že tk dolgo, da... pa še kr nism šla! spomin ko ementalc user posted image

glede vitaminov - jst sm jih jemala samo do dopolnjenega 3 meseca, potem pa nič več. jemala sm skos Mg, ker sem imela že pr Brinu težave s tem otrdevanjem (zdj pa presenetljivo sploh ne oziroma veliiiiiiiko manj), ostalo pa sm dobila preko hrane. itak mi v tej nosečnosti ful diši sadje in ga pojem kr dosti (vsaj 1 jabolko in ene 5 mandarin; včasih tut po 2 japki...), solato jem vsak dan pr kosilu... in mislim, da s tem dobim kr dovolj vitaminov. jeseni sm začela še vitamin C lizat. sm kupla neke pastile v mullerju. mali ma neke multivitaminske, seb sm vzela pa vitamin C. in že trkam, kakšne resne bolezni še letos ni blo. upam, da ne bo prnesu kj domov ravno, ko bo bratec prišel domov. nikol ne veš... user posted image skratka ne kompliciram s temi dodatki. naše mame jih sploh niso poznale, pa smo zdravi otroci gor zrastli, one pa so ble tut ok. se mi zdi, da pretiravamo s temi stvarmi. je pa res, da nekatere res slabo jejo v nosečnosti. tut tempo življenja imamo tak smotan, da ni časa za zdravo prehrano. ampak nam še kr rata, zato mislim, da potrebe po nekih vitamisnkih bombah, nimam.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?