Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux Dada, ja midva sva sicer tudi kompletno prenovila, ampak sva imela vseeno manjše posege kot vidva..tako da je na srečo ratalo. Pa meni se je že takrat mešalo od vsega nereda tako da si približno predstavljam, kako mora biti vama...držim pesti, da vama uspe vse kmalu zrihtat in da bosta za praznike že uživala v svojem gnezdecu Jaz tudi razmišljam, da bi pričela piti malinov čaj. Tako hitro grejo tile tedni...jaz sem že kar v 33. tednu..in še malo, pa bo že uradno donošen (baje je po 36. tednu), potem pa še čisto malo, pa smo že na PDP komaj čakam, da primem tole malo živahno brcajoče bitjece v roke Počutje pa ja....spala sem sicer kot polhec in se zjutraj nisem dala motit niti močnim brcikam v rebra Takoj ko sem vstala, se je pa začela "zabava" z bolečo medenico, tako da komaj hodim..ampak bo že bolje Jaz mislim, da ti železo preverijo, ko daš kri. Meni tudi nikoli ni rekel g da bi mi česa primanjkovalo. Elevit sem nehala nekje v 5. mesecu jemati, ker se mi je zdelo, da so čisto premočne tablete. Pa sem nekaj časa jedla FidiVit Mami, potem vmes sem imela neke vitamine za bodoče mamice od Hippa. No zdaj pa imam že tako cele obrede..zjutraj spijem sirotko zaradi prebave, potem pa tekom dneva še dvakrat magnesol. Za vitamine pa poskrbim z veliko sadja in zelenjave, ker se mi zdi, da če bi jedla še ene tablete, da bi bilo pa to res že pretiravanje. Nisem bila nikoli vajena toliko nekih dopolnil in zdravil ali tablet jemati.. dobre ste, babe. taka dela se kr vlečejo in zahtevajo dost napora. sicer sta obe začeli še preden sta izvedeli, da sta noseči , ampak vama res nič kaj ne zavidam. vama pa zavidam to, da imata zdaj vse novo in lepo in moderno... waw waw waw! a ne, kako hitro gre?! noro! zdaj ko bom doma, mi bo še hitreje šlo. itak imam za obiskat en kup prijateljic, z mamo sva se dogovorili, da pozloživa vse Brinove cote po številkah, da ko se bodo stvari iskale, ne bo vse pomešano, prvi teden si bom tko najbrž bolj kot ne vzela zase in za počitek... ja pol bo pa že tko konc decembra! vmes so še prazniki... ki jih btw komaj čakam! to je men en najlepših časov v letu. lučke, mraz, vzdušje, božiki in dedki mrazi, okraski,... in upam, da tut kj snega (da ga pol februarja ne bo, ko bi že me lahk kj vozičkale, a ne?! ). dans pa reeees moram u lekarno po malinov čaj. govorim že tk dolgo, da... pa še kr nism šla! spomin ko ementalc glede vitaminov - jst sm jih jemala samo do dopolnjenega 3 meseca, potem pa nič več. jemala sm skos Mg, ker sem imela že pr Brinu težave s tem otrdevanjem (zdj pa presenetljivo sploh ne oziroma veliiiiiiiko manj), ostalo pa sm dobila preko hrane. itak mi v tej nosečnosti ful diši sadje in ga pojem kr dosti (vsaj 1 jabolko in ene 5 mandarin; včasih tut po 2 japki...), solato jem vsak dan pr kosilu... in mislim, da s tem dobim kr dovolj vitaminov. jeseni sm začela še vitamin C lizat. sm kupla neke pastile v mullerju. mali ma neke multivitaminske, seb sm vzela pa vitamin C. in že trkam, kakšne resne bolezni še letos ni blo. upam, da ne bo prnesu kj domov ravno, ko bo bratec prišel domov. nikol ne veš... skratka ne kompliciram s temi dodatki. naše mame jih sploh niso poznale, pa smo zdravi otroci gor zrastli, one pa so ble tut ok. se mi zdi, da pretiravamo s temi stvarmi. je pa res, da nekatere res slabo jejo v nosečnosti. tut tempo življenja imamo tak smotan, da ni časa za zdravo prehrano. ampak nam še kr rata, zato mislim, da potrebe po nekih vitamisnkih bombah, nimam.
|