malek -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 14:53:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HotCat wow malek že prvi pregled in 1cm, jeeej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...pa še dve slikce si dobila, ja kako lepoooo. Kako poteka ta prvi pregled, kaj vse je potrebno dati skozi ter kako dolgo traja? jp...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]sma čist vesela in po pregledu se komaj zadržujema, da ne izblebetama vsem....nama je pa kr pobegnlo zadnje dni parkrat...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...ja je bil G zelo prijazen in je dal vsakemu svojo slikico...ju itaq gledam cele dneve in sanjarim, [sm=9nebesa.gif][sm=angel.gif]... Moj prvi pregled je bil takšen, najprej me je povprašal po počutju, pa če mam kakšno vprašanje pa to, pol me je ginekološko pregledal pol sma naredila pa še ultrazvok (tako dolgo palico oblečeno v rokavico in namazano ti da noter) in sma videla velkega in hitrega [sm=smiley27.gif]...zraven ti vse razloži, kaj je kaj na ekranu, pol sem se oblekla sva izpolnila materinsko knjižico pa povprašal me je, če grem na NS oz.mi svetoval naj grem.... Mojemu je bilo tak nerodno na ultrazvoku, ker sma pričakovala malo drugačnega, da je kr prestrašeno stal šele čez čas se je opogumu in kaj vprašal...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... aja pa dal mi je še en kup napotnic za kri in vodo, pa preden sem šla not k G mi je sestra zmerla tlak in kg.... pregled je trajal dobrih 20 min oz slabih 30. Izvide sem mogla pridet iskat čez eno uro in mu jih odnest tak, da mi je praktično šlo celo dopoldne.... ...ko vidiš [sm=smiley27.gif] in svojega mini [sm=duda.gif] se tak zaljubiš, da bi kr gledal in gledal v ekran [sm=love.gif][sm=love.gif]... sploh ne moreš nehat... čist te prevzame... ...vsem [sm=nosecka.gif], ki se niste mele pregleda želim čim lepšega in prijetnega, ter da vse vidite velkega [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]... aja pa čim manj nosečniških težav... aja... eno vprašanje... a mislite, da je full narobe, če fulll malo spijem? ampak res malo.... recimo pol litra?? nikak mi ne gre dol... bol se silim bol mi gre na bruhanje...zato kr odneham...zdej pa ko sem brala vaše poste in sem vidla kak ste pridne me kr skrbi... kaj mislite... uuu to pa bo ;) 3 [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] samo iz KK...
|
|
|
|