RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 13:45:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Ruby81

hjoj...sedaj si berem, da je to lahko nosečniški diabetis in da je eden izmed znakov tudi ta, da je dete večje, kot normalno.
Glede na datum zadnje menst bi jaz morala biti nekje v 6,5tednu, po meritvi deteta pa so mi dali kar 8 tednov :S:S:S
Pa še moja teta (sestra od mame) ima diabetis že celo življenje.
Bom kar fajn zatežila v pon ;)

uf... ti pa maš pred dispozicije... nikar ne pozabi omenit! srečno!

anonimna - wuhuuuuu! srečka [sm=bravo.gif] Js pa razmišljam kako bi prej prišla do pregleda... tk rada bi povedala vsem, da pričakujemo, pa ne morem. Da vsaj vidimo kako srček bije, potem lahko zihr povem... hmmm

štrumfek -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 13:49:38)

IZVIRNO SPOROČILO: žametka

aksuram: iz KK sem :D ti tudi? :D

Jaz tud, jaz tud [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

malek -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 14:53:46)

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

wow malek že prvi pregled in 1cm, jeeej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...pa še dve slikce si dobila, ja kako lepoooo. Kako poteka ta prvi pregled, kaj vse je potrebno dati skozi ter kako dolgo traja?

jp...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]sma čist vesela in po pregledu se komaj zadržujema, da ne izblebetama vsem....nama je pa kr pobegnlo zadnje dni parkrat...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...ja je bil G zelo prijazen in je dal vsakemu svojo slikico...ju itaq gledam cele dneve in sanjarim, [sm=9nebesa.gif][sm=angel.gif]...

Moj prvi pregled je bil takšen, najprej me je povprašal po počutju, pa če mam kakšno vprašanje pa to, pol me je ginekološko pregledal pol sma naredila pa še ultrazvok (tako dolgo palico oblečeno v rokavico in namazano ti da noter) in sma videla velkega in hitrega [sm=smiley27.gif]...zraven ti vse razloži, kaj je kaj na ekranu, pol sem se oblekla sva izpolnila materinsko knjižico pa povprašal me je, če grem na NS oz.mi svetoval naj grem.... Mojemu je bilo tak nerodno na ultrazvoku, ker sma pričakovala malo drugačnega, da je kr prestrašeno stal šele čez čas se je opogumu in kaj vprašal...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... aja pa dal mi je še en kup napotnic za kri in vodo, pa preden sem šla not k G mi je sestra zmerla tlak in kg.... pregled je trajal dobrih 20 min oz slabih 30. Izvide sem mogla pridet iskat čez eno uro in mu jih odnest tak, da mi je praktično šlo celo dopoldne....

...ko vidiš [sm=smiley27.gif] in svojega mini [sm=duda.gif] se tak zaljubiš, da bi kr gledal in gledal v ekran [sm=love.gif][sm=love.gif]... sploh ne moreš nehat... čist te prevzame...
...vsem [sm=nosecka.gif], ki se niste mele pregleda želim čim lepšega in prijetnega, ter da vse vidite velkega [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]... aja pa čim manj nosečniških težav...

aja... eno vprašanje... a mislite, da je full narobe, če fulll malo spijem? ampak res malo.... recimo pol litra?? nikak mi ne gre dol... bol se silim bol mi gre na bruhanje...zato kr odneham...zdej pa ko sem brala vaše poste in sem vidla kak ste pridne me kr skrbi... kaj mislite...

uuu to pa bo ;) 3 [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] samo iz KK...

štrumfek -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 15:27:03)

Malek, katerega G imaš, Preskarja?
jaz imam svojo G v Novem mestu- Klarič-Kaminovo, sem jo kar obdržala (prej sem bila iz NM)

žametka -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 15:38:49)

UUU, pa res.. kr 3 [sm=nosecka.gif] iz KK... superca. Jaz imam tudi Preskarja. Meni je super, sploh mi je všeč to, da ti čito pri vsakem pregledu naredi ultrazvok (vsaj prvič je bilo tako).

Jaz sem se pa prehitro pohvalila glede slabosti - me je že našla in mi je res noro slabo.[sm=smiley15.gif]

malek -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 17:42:23)

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Malek, katerega G imaš, Preskarja?

...tak ja... Preskar je moj Gmen [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pik ipoki -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 18:51:57)

hej!

kaj je kaka tut iz okolice vrhnike, logatca???? nič kaj dosti a ne [sm=smiley36.gif] tut prejšnjič sem bla sama s tega konca [sm=smiley29.gif]

drugač sem pa pogruntala da tale moj anonimen uporabnik je itak brez veze, ker bi najraje vsem zakričala da sem srečka nosečka [sm=smiley36.gif] tako da to sem jaz... pik ipoki [sm=smiley1.gif] bo lepš na zeznamu vidt
sej kumi že čakam da vsem povem, ravno prej sem bla z eno kolegico na kavi in je čisto malo manjkalo da bi ji povedala veselo novico, pa sem se ugriznla v jezik.... komaj!!!!

zdej si je pa sinček zaželel činke (prevod:palačinke) tako da gre pridna utrujena zaspana mamica pečt palačinke [sm=smiley1.gif] aja, pa frajer naš, je vidu danes slikco od uz in mahal znjo po hodniku in upil jenček, jenček [sm=smiley36.gif] to smo se mu smejal[sm=smiley36.gif]

čaw čaw, se slišmo kaj!!

aksuram -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 19:14:25)

pik ipoki jaz sem iz logatca [sm=bravo.gif]. kaj pa ti?

nekako mi zdaj pašejo vode z okusom in pa multi sola- o jaz packa.

cebelica6 -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 20:17:03)

matr sm se dobesedno "nazrla" solate [sm=smiley36.gif] kislo mi tok pase [sm=smiley36.gif]
apetit pa levji [sm=smiley36.gif]

je katera mogoce iz Velenja? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 20:34:20)

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica6

matr sm se dobesedno "nazrla" solate [sm=smiley36.gif] kislo mi tok pase [sm=smiley36.gif]

JST! [sm=bravo.gif]

cebelica6 -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 20:41:22)

ja lepo...se bova vozickale po snegu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
skoda k ne zivim vec v Velenju..ze en lep cas sem v Avstriji [sm=smiley1.gif]
ampak pridem pa pogosto na obisk..
se posebi zdaj k mam zeljo obiskat Baby center [sm=duda.gif]
danes sem sla po trgovinah..toliko majhnih oblekic in vsega..me je kr mikalo da kej kupim...ampak nocem prehitevat [sm=jezicek.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 20:47:26)

ja lepo...se bova vozickale po snegu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
skoda k ne zivim vec v Velenju..ze en lep cas sem v Avstriji [sm=smiley1.gif]
ampak pridem pa pogosto na obisk..
se posebi zdaj k mam zeljo obiskat Baby center [sm=duda.gif]
danes sem sla po trgovinah..toliko majhnih oblekic in vsega..me je kr mikalo da kej kupim...ampak nocem prehitevat [sm=jezicek.gif]

ena bivša sološla iz osnovne šole zdaj živi v Avstriji... se tvoje ime začne na V mogoče?

ti kar pridi večrkat v Velenje. bova šli vozičkat [sm=bravo.gif]

cebelica6 -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 21:10:04)

ne ...ni crka mojega imena[sm=smiley1.gif]
sam vseeno greva vozickat...zakaj pa ne.. [sm=jezicek.gif]

Ruby81 -> RE: Januarke 2013 (24.5.2012 21:34:31)

Huh jaz pa solate videt ne morem [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]pa sem je prej pojedla sama več kot cela ostala familija skupaj....enako se je zgodilo s čokolado...prej 1 čokolada na dan brez problema, sedaj pa ni šans...edino domačica je še ok[sm=smiley36.gif]

Dišijo pa mi dans smokiji - toliko o zdravi prehrani - no sicer pa sem se cel dan silila s sadjem in sposodbnim kosilom, tako da mi sedaj pol pakla smokijev tud ne bo škodilo [sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 8:21:21)

ne ...ni crka mojega imena[sm=smiley1.gif]
sam vseeno greva vozickat...zakaj pa ne.. [sm=jezicek.gif]

Itak! Se bova zmenili [sm=smiley1.gif]

pik ipoki -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 8:28:29)

IZVIRNO SPOROČILO: aksuram

pik ipoki jaz sem iz logatca [sm=bravo.gif]. kaj pa ti?

nekako mi zdaj pašejo vode z okusom in pa multi sola- o jaz packa.

O SUPER!! JEST TUT... se bomo pa kdaj na kavici vidl... pol pa skupaj vožičkali!!

aksuram -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 10:16:34)

jaaaa... fajn je imet nekoga za družbo.

joj jaz tudi ne prenesem ukisanih stvari-prej sem bila nora na zelenjavo-zdaj mi pa obrne sam da zavoham

pik ipoki -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 10:51:05)

jaz pa sprememb v prehrani nimam, pa bi jih lahko mela, mogoče zmanjšan apetit... že prej nisem jedla zelenjave zdaj pa tut ne [sm=smiley1.gif]
nič, grem vodo pit, danes še skoraj nič [sm=smiley13.gif] in pa ven na SONČEK!!!

Inigo -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 11:13:49)

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

jaz pa sprememb v prehrani nimam, pa bi jih lahko mela, mogoče zmanjšan apetit... že prej nisem jedla zelenjave zdaj pa tut ne [sm=smiley1.gif]
nič, grem vodo pit, danes še skoraj nič [sm=smiley13.gif] in pa ven na SONČEK!!!

men se apetit tut ni čist nič spremenil. ŠE! hihi [sm=smiley36.gif] pomoje še pride.

edino kar me muči zadnje dni je utrujenost. kr spala bi... danes sem sicer malo boljše spala, ampak sem se zbudila že eno uro preden bi me budilka gor vrgla. [sm=zmeden.gif]

HeLenčica -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 11:36:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Ruby81

Huh jaz pa solate videt ne morem [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]pa sem je prej pojedla sama več kot cela ostala familija skupaj....enako se je zgodilo s čokolado...prej 1 čokolada na dan brez problema, sedaj pa ni šans...edino domačica je še ok[sm=smiley36.gif]

Kar se solate tiče - enako! Prej sem vedno hotela jesti solato za kosilo - samo solato - zdaj pa niti pomislit ne morem na to [sm=smiley36.gif]

lilybeth -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 11:44:12)

Živjo punce, tudi mi smo dočakali plusek po ivf.
Rok naj bi imela 9.01., uz smo že opravili v 6. tednu in je bil čisto majhen, toda srček je pa bil[sm=bravo.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 11:56:08)

IZVIRNO SPOROČILO: lilybeth

Rok naj bi imela 9.01., uz smo že opravili v 6. tednu in je bil čisto majhen, toda srček je pa bil[sm=bravo.gif]

wuhuuuuuu! ČESTITAM! [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 12:40:37)

IZVIRNO SPOROČILO: lilybeth

a si na gk?
jaz sem tudi imela ivf pa sem naročena šele drug teden ko bom v osmem tednu

cebelica6 -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 13:22:42)

[sm=smiley1.gif] cestitam vsem [sm=nosecka.gif] in lepo nosecnost [sm=smiley1.gif]

jaz pojutrisnjem nastopim v 7 teden [sm=nosecka.gif]... cudno mi je samo da nimam nobenih znakov [sm=nosecka.gif] vec,
v ponedeljek sem bila na pregledu kjer se je ze videl [sm=smiley27.gif] .. le beli tok je prisoten in ko imam obcutek praznega zelodca se mi redkokdaj pojavi slabost..
nekako po pozitivnem testu so me bolele dojke....sedaj pa ne vec ... malo me je strah [sm=zmeden.gif]

lilybeth -> RE: Januarke 2013 (25.5.2012 13:38:15)

jaz sem na gk, pa so mi malo hitro naredili uz, ker sem bila hospitalizirana zaradi hiperstimulacije.
Tko, da sem bla kar malo prestrašena ko so mi rekli, da je plodek tako majhen (2,5mm), zdej komaj čakam pregled pri osebnem gin.

Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>