|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
24.5.2012 13:45:15   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Ruby81

hjoj...sedaj si berem, da je to lahko nosečniški diabetis in da je eden izmed znakov tudi ta, da je dete večje, kot normalno.
Glede na datum zadnje menst bi jaz morala biti nekje v 6,5tednu, po meritvi deteta pa so mi dali kar 8 tednov :S:S:S
Pa še moja teta (sestra od mame) ima diabetis že celo življenje.
Bom kar fajn zatežila v pon ;)

uf... ti pa maš pred dispozicije... nikar ne pozabi omenit! srečno!

anonimna - wuhuuuuu! srečka user posted image Js pa razmišljam kako bi prej prišla do pregleda... tk rada bi povedala vsem, da pričakujemo, pa ne morem. Da vsaj vidimo kako srček bije, potem lahko zihr povem... hmmm

(odgovor članu Ruby81)
Neposredna povezava do sporočila: 176
24.5.2012 13:49:38   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: žametka

aksuram: iz KK sem :D ti tudi? :D

Jaz tud, jaz tud user posted image

(odgovor članu žametka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
24.5.2012 14:53:46   
malek
IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

wow malek že prvi pregled in 1cm, jeeej user posted image user posted image ...pa še dve slikce si dobila, ja kako lepoooo. Kako poteka ta prvi pregled, kaj vse je potrebno dati skozi ter kako dolgo traja?

jp...user posted image user posted image sma čist vesela in po pregledu se komaj zadržujema, da ne izblebetama vsem....nama je pa kr pobegnlo zadnje dni parkrat...user posted image user posted image ...ja je bil G zelo prijazen in je dal vsakemu svojo slikico...ju itaq gledam cele dneve in sanjarim, user posted image user posted image ...

Moj prvi pregled je bil takšen, najprej me je povprašal po počutju, pa če mam kakšno vprašanje pa to, pol me je ginekološko pregledal pol sma naredila pa še ultrazvok (tako dolgo palico oblečeno v rokavico in namazano ti da noter) in sma videla velkega in hitrega user posted image ...zraven ti vse razloži, kaj je kaj na ekranu, pol sem se oblekla sva izpolnila materinsko knjižico pa povprašal me je, če grem na NS oz.mi svetoval naj grem.... Mojemu je bilo tak nerodno na ultrazvoku, ker sma pričakovala malo drugačnega, da je kr prestrašeno stal šele čez čas se je opogumu in kaj vprašal...user posted image user posted image user posted image ... aja pa dal mi je še en kup napotnic za kri in vodo, pa preden sem šla not k G mi je sestra zmerla tlak in kg.... pregled je trajal dobrih 20 min oz slabih 30. Izvide sem mogla pridet iskat čez eno uro in mu jih odnest tak, da mi je praktično šlo celo dopoldne....

...ko vidiš user posted image in svojega mini user posted image se tak zaljubiš, da bi kr gledal in gledal v ekran user posted image user posted image ... sploh ne moreš nehat... čist te prevzame...
...vsem user posted image , ki se niste mele pregleda želim čim lepšega in prijetnega, ter da vse vidite velkega user posted image user posted image ... aja pa čim manj nosečniških težav...

aja... eno vprašanje... a mislite, da je full narobe, če fulll malo spijem? ampak res malo.... recimo pol litra?? nikak mi ne gre dol... bol se silim bol mi gre na bruhanje...zato kr odneham...zdej pa ko sem brala vaše poste in sem vidla kak ste pridne me kr skrbi... kaj mislite...

uuu to pa bo ;) 3 user posted image user posted image user posted image samo iz KK...

< Sporočilo je popravil malek -- 24.5.2012 15:02:53 >

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 178
24.5.2012 15:27:03   
štrumfek
Malek, katerega G imaš, Preskarja?
jaz imam svojo G v Novem mestu- Klarič-Kaminovo, sem jo kar obdržala (prej sem bila iz NM)

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 179
24.5.2012 15:38:49   
žametka
UUU, pa res.. kr 3 user posted image iz KK... superca. Jaz imam tudi Preskarja. Meni je super, sploh mi je všeč to, da ti čito pri vsakem pregledu naredi ultrazvok (vsaj prvič je bilo tako).

Jaz sem se pa prehitro pohvalila glede slabosti - me je že našla in mi je res noro slabo.user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 180
24.5.2012 17:42:23   
malek

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Malek, katerega G imaš, Preskarja?

...tak ja... Preskar je moj Gmen user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 181
24.5.2012 18:51:57   
pik ipoki
hej!

kaj je kaka tut iz okolice vrhnike, logatca???? nič kaj dosti a ne user posted image tut prejšnjič sem bla sama s tega konca user posted image

drugač sem pa pogruntala da tale moj anonimen uporabnik je itak brez veze, ker bi najraje vsem zakričala da sem srečka nosečka user posted image tako da to sem jaz... pik ipoki user posted image bo lepš na zeznamu vidt
sej kumi že čakam da vsem povem, ravno prej sem bla z eno kolegico na kavi in je čisto malo manjkalo da bi ji povedala veselo novico, pa sem se ugriznla v jezik.... komaj!!!!

zdej si je pa sinček zaželel činke (prevod:palačinke) tako da gre pridna utrujena zaspana mamica pečt palačinke user posted image aja, pa frajer naš, je vidu danes slikco od uz in mahal znjo po hodniku in upil jenček, jenček user posted image to smo se mu smejaluser posted image

čaw čaw, se slišmo kaj!!

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 182
24.5.2012 19:14:25   
aksuram
pik ipoki jaz sem iz logatca user posted image . kaj pa ti?

nekako mi zdaj pašejo vode z okusom in pa multi sola- o jaz packa.

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 183
24.5.2012 20:17:03   
cebelica6
matr sm se dobesedno "nazrla" solate user posted image kislo mi tok pase user posted image
apetit pa levji user posted image

je katera mogoce iz Velenja? user posted image user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 184
24.5.2012 20:34:20   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica6

matr sm se dobesedno "nazrla" solate user posted image kislo mi tok pase user posted image

JST! user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 24.5.2012 20:35:53 >

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 185
24.5.2012 20:41:22   
cebelica6
ja lepo...se bova vozickale po snegu user posted image user posted image user posted image
skoda k ne zivim vec v Velenju..ze en lep cas sem v Avstriji user posted image
ampak pridem pa pogosto na obisk..
se posebi zdaj k mam zeljo obiskat Baby center user posted image
danes sem sla po trgovinah..toliko majhnih oblekic in vsega..me je kr mikalo da kej kupim...ampak nocem prehitevat user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 186
24.5.2012 20:47:26   
Inigo

ja lepo...se bova vozickale po snegu user posted image user posted image user posted image
skoda k ne zivim vec v Velenju..ze en lep cas sem v Avstriji user posted image
ampak pridem pa pogosto na obisk..
se posebi zdaj k mam zeljo obiskat Baby center user posted image
danes sem sla po trgovinah..toliko majhnih oblekic in vsega..me je kr mikalo da kej kupim...ampak nocem prehitevat user posted image

ena bivša sološla iz osnovne šole zdaj živi v Avstriji... se tvoje ime začne na V mogoče?

ti kar pridi večrkat v Velenje. bova šli vozičkat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
24.5.2012 21:10:04   
cebelica6
ne ...ni crka mojega imenauser posted image
sam vseeno greva vozickat...zakaj pa ne.. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 188
24.5.2012 21:34:31   
Ruby81

Huh jaz pa solate videt ne morem user posted image user posted image user posted image pa sem je prej pojedla sama več kot cela ostala familija skupaj....enako se je zgodilo s čokolado...prej 1 čokolada na dan brez problema, sedaj pa ni šans...edino domačica je še okuser posted image

Dišijo pa mi dans smokiji - toliko o zdravi prehrani - no sicer pa sem se cel dan silila s sadjem in sposodbnim kosilom, tako da mi sedaj pol pakla smokijev tud ne bo škodilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
25.5.2012 8:21:21   
Inigo

ne ...ni crka mojega imenauser posted image
sam vseeno greva vozickat...zakaj pa ne.. user posted image

Itak! Se bova zmenili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 190
25.5.2012 8:28:29   
pik ipoki

IZVIRNO SPOROČILO: aksuram

pik ipoki jaz sem iz logatca user posted image . kaj pa ti?

nekako mi zdaj pašejo vode z okusom in pa multi sola- o jaz packa.

O SUPER!! JEST TUT... se bomo pa kdaj na kavici vidl... pol pa skupaj vožičkali!!

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 191
25.5.2012 10:16:34   
aksuram
jaaaa... fajn je imet nekoga za družbo.

joj jaz tudi ne prenesem ukisanih stvari-prej sem bila nora na zelenjavo-zdaj mi pa obrne sam da zavoham

Neposredna povezava do sporočila: 192
25.5.2012 10:51:05   
pik ipoki
jaz pa sprememb v prehrani nimam, pa bi jih lahko mela, mogoče zmanjšan apetit... že prej nisem jedla zelenjave zdaj pa tut ne user posted image
nič, grem vodo pit, danes še skoraj nič user posted image in pa ven na SONČEK!!!

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.5.2012 11:13:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

jaz pa sprememb v prehrani nimam, pa bi jih lahko mela, mogoče zmanjšan apetit... že prej nisem jedla zelenjave zdaj pa tut ne user posted image
nič, grem vodo pit, danes še skoraj nič user posted image in pa ven na SONČEK!!!

men se apetit tut ni čist nič spremenil. ŠE! hihi user posted image pomoje še pride.

edino kar me muči zadnje dni je utrujenost. kr spala bi... danes sem sicer malo boljše spala, ampak sem se zbudila že eno uro preden bi me budilka gor vrgla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
25.5.2012 11:36:13   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ruby81

Huh jaz pa solate videt ne morem user posted image user posted image user posted image pa sem je prej pojedla sama več kot cela ostala familija skupaj....enako se je zgodilo s čokolado...prej 1 čokolada na dan brez problema, sedaj pa ni šans...edino domačica je še okuser posted image

Kar se solate tiče - enako! Prej sem vedno hotela jesti solato za kosilo - samo solato - zdaj pa niti pomislit ne morem na to user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Ruby81)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.5.2012 11:44:12   
lilybeth
Živjo punce, tudi mi smo dočakali plusek po ivf.
Rok naj bi imela 9.01., uz smo že opravili v 6. tednu in je bil čisto majhen, toda srček je pa biluser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.5.2012 11:56:08   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lilybeth

Rok naj bi imela 9.01., uz smo že opravili v 6. tednu in je bil čisto majhen, toda srček je pa biluser posted image

wuhuuuuuu! ČESTITAM! user posted image

(odgovor članu lilybeth)
Neposredna povezava do sporočila: 197
25.5.2012 12:40:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lilybeth

a si na gk?
jaz sem tudi imela ivf pa sem naročena šele drug teden ko bom v osmem tednu

(odgovor članu lilybeth)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
25.5.2012 13:22:42   
cebelica6
user posted image cestitam vsem user posted image in lepo nosecnost user posted image

jaz pojutrisnjem nastopim v 7 teden user posted image ... cudno mi je samo da nimam nobenih znakov user posted image vec,
v ponedeljek sem bila na pregledu kjer se je ze videl user posted image .. le beli tok je prisoten in ko imam obcutek praznega zelodca se mi redkokdaj pojavi slabost..
nekako po pozitivnem testu so me bolele dojke....sedaj pa ne vec ... malo me je strah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.5.2012 13:38:15   
lilybeth
jaz sem na gk, pa so mi malo hitro naredili uz, ker sem bila hospitalizirana zaradi hiperstimulacije.
Tko, da sem bla kar malo prestrašena ko so mi rekli, da je plodek tako majhen (2,5mm), zdej komaj čakam pregled pri osebnem gin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......