Sadrika
|
Ojla punce, kako ste? Predvsem me skrbi za tebe Inigo? Si danes kaj boljše, si se šla kaj pokazat G? Vesper - mene tudi boli hrbet - rebra in to že kar precej časa, najprej so me samo na levi, zdaj me na obeh straneh, sem opazila, da me začne, če npr.dlje časa sedim, tako, da sem večino časa pokonci - ali stojim ali hodim. Sem se pa na bolečino že nekako navadila, tako, da je niti ne omenjam, tudi G nisem. Poleg tega me še boli sramna kost, ampak zadnje dni samo, če se jo dotaknem. To, ko omenjaš bolečino v spodnjem delu trebuha, se meni dogaja takrat, ko pretiravam pri (hitri) hoji in ko malo počinem, je boljše, ja, je pa ravno takšno zbadanje kot si rekla, ko ti manjka kondicije. Ne vem, mislim, da to niso strašne stvari in vse spada k nosečnosti. Zadnji teden mi je še začela desna roka nekako mravljinćit - mrtvet, to sem omenila G, ker sem imela pregled v prejšnjem tednu in je rekla ja, da spada tudi to v nosečnost in mine po porodu. Zdaj sem naštela ne vem koliko težav, čeprav jih sama ne jemljem tako in se na splošno počutim odlično, včasih celo bolj kot pred nosečnostjo. Kaj pa linea negra - a jo katera ima? Sem ravno opazila v ogledalu takšno zelo tanko nežno črto čez cel trebuh, če pa se gledam direkt v trebuh od blizu, je ne vidim, hecno. Ste imele pred časom debato o debilaciji "tam spodaj", jaz pa še vedno odlašam, pa vem, da dlje ko bom, težje mi bo, tudi s striženjem nohtov na nogah, ojejojej..... Kaj presredek si že masirate? Jaz sem si ravno kupila olje in tako kot pri vsaki stvari najprej reagiram in potem tuhtam. Tako sem prebrala Pušenjakov komentar v vezi s tem, da on tega ne priporoča, ker itak nima nobene povezave, sploh pa nobeno olje ne sodi v tisti predel oz. v nožnico. Zdaj sem pa zopet v dilemi, naj sploh začnem ali ne
|