Bijoux -> RE: Januarke 2013 (22.8.2012 12:47:33)
|
Tudi jaz sem ena tistih, ki se ni pridružila na FB [sm=smiley1.gif] Se mi zdi, da se lahko čisto vse zmenimo tu, na fb pa tudi nimam časa ves čas viset, tako da je to čisto ok. Mene pa še nekaj zanima. Ali jemljete kakšne dodatne vitamine za nosečnice? Jaz sem takoj, ko sem izvedela za nosečnost, pričela jemati folno kislino, potem pa kmalu zamenjala in pričela jemati Elevit, ker imam že tako sama po sebi slabši imunski sistem, hitro poberem viruske in sem takrat tudi zbolela, pa sem rajši kupila kar vitamine. Jemala sem jih do pred kakšnim tednom, zdaj pa mi jih je zmanjkalo in razmišljam, a bi si jih šla spet kupit ali ne. Po eni strani se mi tudi zdi, da so Elevit tablete precej močne in se bojim, da ne bom pretiravala z vsemi vitamini..ker vseeno pojem tudi precej sadja in zelenjave. Pravijo, da v drugem tromesečju dodatne folne kisline ni potrebno več jemati, moj ginekolog pa tudi ne dela posebne reklame za dodatne vitamine, pravi da se lahko veliko doseže z uravnoteženo prehrano. Torej kakšne izkušnje imate ve? Ali je katera, ki skozi celotno nosečnost je še dodatne vitamine? Ali v glavnem le pazite na uravnoteženo prehrano?
|
|
|
|