finec -> RE: Januarke 2013 (6.7.2012 20:35:36)
|
Pa se javljam še jaz [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], bolje pozno kot nikoli[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi smo 3 [sm=nosecka.gif] in imamo že 2 [sm=duda.gif], ki sta stara 7 in 4. Javljamo se sicer med zadnjimi, PDP pa imamo med prvimi 1. 1. 2013, naslednji pregled: 13. 7. 2012 Sama nosečnost je od 13. tedna potekala super, skoraj nič slabo, sem pa jedla na dve uri. No, potem pa je prišel petek, 22. 6. in pripravljali smo se na morje, naš šolarček je zaklučil 1. razred. Sama ta dan nisem odšla v službo, ker sem rekla, da bom počasi malo pospravila in spakirala (nič hitenja, nič napora), zaključujem, mož me je že klical, da pride čez pol ure domov, naj se pripravim. Še posesam po kuhinji, ko začutim ostro bolečino v spodnjem levem delu trbuha in že se je ulilo. Namesto na morje, smo odšli v bolnišnico. K "sreči" imamo zopet predležečo posteljico, tako da do nadaljnega ležimo. 1. [sm=nosecka.gif] je potekala podobno, tako da predvidevamo, da nas zopet preseneti [sm=modricrtici.gif].
|
|
|
|