Inigo -> RE: Januarke 2013 (8.6.2012 9:36:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene so pa slabosti našle.[sm=smiley1.gif] Je zgledalo, da jih ne bo. Pojavile so se včeraj, 6 2/7 teden. Najprej občasno, takšne prav simpatične(da vem, da sem noseča), zaradi katerih nisem cel dan skoraj nič pojedla(nekajkrat sem imela občutek, da bom bruhala- pa nisem)- zvečer pa so minile, pojedla dve polnjeni tortilji z užitkom- in vrnile so se v vsem svojem sijaju. Nora slabost, vse mi smrdi(je bodoči očka po mojih navodilih odstranil vso hrano včeraj, ki je po mojih pojmih oddajala čudne vonjave- prej moja najljubša hrana). Traja še zdaj, mogoče je danes za odtenek boljše, le nobena hrana mi ne diši(pijem pa). So pa te slabosti zdaj drugačne, kot v prejšnji nosečnosti(spontani splav), ki so se začele še isti dan po testu(psiha?) in so se kazale bolj kot lakota, ki sem jo občutila z slabostjo. Bolijo me joškice, utrujena sem, slabo mi je, ponoči slabo spim, občasno imam občutek, da se bom onesvestila- ja, nimaš kaj- noseča sem![sm=nosecka.gif] Samo, da se bo tokrat vse dobro izšlo![sm=pikapoka2.gif] (znaki nosečnosti so že bolj intenzivni, kot prejšnjič) pravijo, da bolj kot ti je slabo, manj možnosti je za SS. tokrat bo sigurno vse ok [sm=smiley2.gif] se miz di, da nas je tukaj cel kup, ki nam je ornk slabo... ko sem čvekala pri julijkah 2008, jih ni bilo dosti s slabostmi. tut meni takrat ni blo slabo. zdaj pa imam včasih občutek, da me bo vsak cajt zmanjkal... [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|