Sadrika
|
Matejad -čestitke tebi in tvoji mali štručki in seveda tudi očiju Nusika2013 - vem, ja, najhujše se je spravit iz postelje in vanjo, sploh meni, ko sem majhna, v bolnici so pa postle ful visoke, zato so mi prinesli od doma pručko in mi je bilo potem dosti lažje. Mislim, da je bilo meni 3.dan že dosti lažje in sem že tudi tablete proti bolečinam zavračala. da se ne bi preveč razvadila in bi bilo potem doma prehudo, ko bi bila brez, vendar je meni bilo doma že čisto ok. Čestitke za dojenje , poskušaj jo imeti čim več zraven sebe in na dojki, meni je žal, da ga nisem imela skoz priklopljenega, sicer je bil zraven mene, ampak veliko v svoji postelji in ker sem težko vstajala in se sprvila v posteljo, sem potem babice prosila, da mi ga dajajo in je bilo nekaterim prav težko, zato sva šele nekje 4.in 5.dan sama prakticirala, ko je bilo meni že lažje, bojim se pa, da prepozno za njegov sesalni reflex in moje "mlečne hormone", to je sicer moj primer, je pa seveda vsak zgodba zase. Želim ti čim hitrejše okrevanje in še lepše crtanje, to je res nekaj najlepšega. Čeprav moj porod ni bil takšen, ki bi si ga želela, je kljub vsemu bilo prisotnih tolko enih čustev, čisto drugačnih kot sem bila vajena in če bi morala s čim lepim primerjati, pa čeprav se mi je že dosti lepega zgodilo, se nič in res nič ne da primerjati s tem, ko dobiš svoje malo bitjece v naročje, jaz sem še vedno pod vplivom teh čustev in vsak dan znova podoživljam to, ko so ga dobila v roke, ker je res nekaj nalepšega kar se ti lahko zgodi. Se opravičujem za moj izbuh čustev
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 24.1.2013 8:27:31 >
|