nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (30.12.2012 18:17:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper hej punce, obiski joooj ja, mene to tudi ubija tete, strici, babice, sestrične,....in kaj vem kdo še vse. Ker znorim lahko [sm=lev.gif][sm=lev.gif] Jaz sem imela hvala bogu svojo sobo in mi je bilo to prihranjeno, drugače bi verjetno enega zadavila tam [sm=jezicek.gif] pa tako kot si rekla inigo, eni niti pomislijo ne, da bi si roke umili. ob tem pa lahko kr znorim, halooooo osnovna higiena. Recimo da vam povem, je k meni prišla patronažna, ki je nadomeščala tisto glavno in prosim šok. ženska si ni niti rok umila, ko je šla malemu čistit popek. Da ne govorim o tem, da mu nege itak ni nardila in nič. Aaaaa me je razpizdila in jo ziher zatožim. Saj nega ok, jo itak nardim sama, mi ni problem, ampak da si rok ne umije. to pa je za moje pojme višek [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Me prav zanima kaj bo jutri [sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif] vesper ka pa ti gre nega? glede na to, da se prvic spopadas s tem. mene najbolj skrbi popek. mam feeling, da bo malo to bolelo in nebom upala kaj cistit, pa vem, da morem :) saj bom se ze prepricala, da je to za njo dobro. malo me je strah, ampak bo ze. kaj pa se tice obiskov, pa bi po pravici tud jaz rada vidla, da bi blo zaprto za obiske...ker ne mores zdaj lih ne rect, ce te kdo vprasa ce lahko pride. bomo vidli no.
|
|
|
|