Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 30.4.2012 14:17:31
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz nisem nobene učila, sploh ne vem od kdaj pljuva naša 3-letnica, ampak že kar nekaj časa. Otroške zobne paste baje ni panike, če jo poje, sicer pa jaz dam zelo malo paste.
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 30.4.2012 18:06:08
|
|
|
|
ZARA
|
Pelji ga ven, vzemi s sabo vodo in pokaži kako se pljuva. Ha-pu!
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 30.4.2012 18:11:04
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ha-pu! Čez 2 leti pa ga boš spet učila Ha-pu, ker moj (5 let) dela Haaaa-puuuu!
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 30.4.2012 18:17:01
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sploh ne vem, kako se je naučil, ker ga nisem posebej učila. Itak ni panike za tisto pikico paste, če je dol pogoltne, ko pa izpereva z vodo, pa že dolgo časa pljune ven, po novem vodo na koncu še grgra.
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 30.4.2012 22:27:46
|
|
|
|
sazi
|
To pa tudi mene zanima - namreč, kako otroka naučiti... Triletnica plune že "od nekdaj" 6-letnik pa ne zna in ne zna. Tudi če mu hrana ni všeč in jo hoče izpljunit, se samo nagne naprej in čaka, da samo ven pade - ne zna pljunit in konec.
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 1.5.2012 12:54:20
|
|
|
|
marjetica8
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi To pa tudi mene zanima - namreč, kako otroka naučiti... Triletnica plune že "od nekdaj" 6-letnik pa ne zna in ne zna. Tudi če mu hrana ni všeč in jo hoče izpljunit, se samo nagne naprej in čaka, da samo ven pade - ne zna pljunit in konec. Naš pa hrano iz pljune normalno že dolgo. Tekočine pa ne zna in ne zna...sem ga učila kako, ma ne sklapira - on prvo pogoltne in pol kao "ha-pu" Sej je hecno, ma ne vem kok se je za smejat - flluorovih tabletk namreč ne jemljemo, zato mu dajem uno zobno pasto z malo fluora - za otroke od 2- 6 let. Me malo skrbi kok je dobro da vsak dan poje tisto zobno pasto...
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 1.5.2012 13:01:33
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8 zato mu dajem uno zobno pasto z malo fluora - za otroke od 2- 6 let. Me malo skrbi kok je dobro da vsak dan poje tisto zobno pasto... Ni dobro. Vsak dan malo..celo življenje.. Tako malemu otroku pasta sploh ni potrebna. naj si umiva brez paste pa te nima več kaj skrbet.
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 7.5.2012 13:51:59
|
|
|
|
dreamhorse
|
Medve sma šle v živalski vrt, kjer je videla opico, ki je pljunila. Od takrat je tudi ona taka opica, ki zna pljunit.
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 7.5.2012 14:16:01
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Medve sma šle v živalski vrt, kjer je videla opico, ki je pljunila. Od takrat je tudi ona taka opica, ki zna pljunit.
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 7.5.2012 14:32:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
blagor tistim, katerih otroci ne znajo pljuvati. moja skoraj 3-letnica zna v loku. (polmetersem)
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 13.5.2012 9:00:58
|
|
|
|
marjetica8
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Medve sma šle v živalski vrt, kjer je videla opico, ki je pljunila. Od takrat je tudi ona taka opica, ki zna pljunit. Bo treba očitno še it v živalski vrt...smo bli pred kratkim ma nismo meli te sreče da bi vidli opico pljunit
|
|
|
|
RE: kako naučit otroka izpljunit? 16.5.2012 14:13:45
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ko smo mi bili, je opica prišla čisto do ograje, in bila full žalostna (kao) Je stopila ženska pred nami bliže ograji, da bi jo pobožala, je opica pljunila v loku, odhitela na zgornje nadstropje in se tako afnala, smejala al karkoli že... No, naša od takrat pljuva...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?