Vodni park Bohinj (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

katipi -> Vodni park Bohinj (29.4.2012 19:44:38)

Odpravljamo se na izlet v tisti konec, pa bi se mogoče ustavili tudi v Vodnem parku Bohinj v Bohinjski Bistrici. Je katera že bila, da bi malo povedala, kako in kaj? [sm=smiley1.gif]

klaja -> RE: Vodni park Bohinj (30.4.2012 9:05:05)

Mi smo bili tam pred dvema letoma in je bilo super, bazeni čisti, ni bilo gneče, otroci uživali.

Felicita -> RE: Vodni park Bohinj (30.4.2012 11:43:55)

Midva sva bla ravno včeri... kaj pa vem... Blo je precej gužve (ampak to je itak pričakovano, zdej je pomoje itak povsod)... je luštno, bazeni so čisti, samo po pravici povedano, jest sm mislla da bo večje...

sakuL -> RE: Vodni park Bohinj (30.4.2012 12:13:35)

fajn je , je za male in velike. Sprobaj tobogana [sm=smiley36.gif]

katipi -> RE: Vodni park Bohinj (30.4.2012 20:47:57)

Smo se kar odpravili danes zjutraj in se pravkar vrnili s čudovitega potepanja po Bohinju. Bili smo tudi v vodnem parku in to okrog poldneva, Tudi jaz sem mislila, da bo večji, vsaj glede na slike. Vseeno je bilo zelo v redu in tudi oba tobogana smo preizkusili, čeprav je zeleni malo prehiter, če držiš majhnega otroka v naročju. Drugače pa ni bilo kakšne pretirane gneče. Sprehajali smo se tudi ob jezeru, potem pa smo se na hitro odločili, da bomo šli še s turistično ladjico po jezeru in je bilo res lepo in poučno, saj smo izvedeli veliko o samem jezeru, okoliških gorah in zgodovini. [sm=bravo.gif]Slovenija je res lepa![sm=smiley1.gif]

Stran: [1]