koki12
|
ZDRAVO Sem nova na forumi in vas vseh lepo pozdravljam. Naj vam opišem svojo tezavo... pri trinajstih letih, sm dozivela mozgansko kap. ker imam dvojni vid in slabo vidno polje, sem zelo razvila obcutek na zdravi roki...npr.ko iscem kaksno majhno stver v torbici ali na mizi, jo iscem z rokam (kot slepi ljudje), ker ocesom glede takih podrobnosti, ne zaupam-prakticno ne vidim! Imam zelo obcutljive blazinice na rokah! S partnerjem se trudiva da zanosim, ker imam ciste, nimam menstruacije. Pred tremi tedni, sem opazila, da obcutek v moji roki ni vec, kot je bil pred casom-cutim slabse, kot pred enim mesecem. V priblizno istih dneh, sem tudi opazila zelo mocen in smrdljiv vonj urina, kateri vonj je znacilen po hrani ki so diuretiki (npr.sparglji!) Bradavicke imam zelo potemnjene in pikice na njih! Z ucerajsnjim dnem, pa sem dobila krce v maternici, cez cel dan me je par krat stisnilo! Danes pa jo "cutim", me stiska, ampak ni huda bolecina! Bi rada cel dan spala! Bilokaj naredim, se utrudim in najraje bi spala cel dan! Pa tudi hrbtenica me boli... Brala sem po raznih forumih, da se telo spreminja v prvem tromesecju in da zenska zazna spremembne na podrobnostih svojega telesa. Brala sem tudi, glede vonja urina, krcih in potrebi po spanju, da so use to znaki nosecnosti! Problem je v tem, da sem test vsaj 10 krat naredila in vedno je bil negativen! Imam pa vsak dan "mocnejse" te simptome! Vprasala bi vas rada, ce obstaja se kaksen nacin, poleg testa nosecnosti in obisk ginekologa, da se nosecnost ugotovi? SE VAM IZKRENO OPRAVICUJEM, CE SEM BILA PREDOUGA, RADA BI LE BILA RAZUMLJIVA! HVALE VSEM IN LEP DAN SE NAPREJ ZELIM.
|