matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.1.2013 14:08:57)
|
Dan! danes preživela dopoldan SAMA!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Kak je pasalo,sem malo pospravljala pa prala.Šla po Maksa v vrtec,zdaj pa še počasi po ostala2.AB so prijeli,me ne boli več,čeprav me vsake tolko še pikne.[sm=smiley13.gif]Jutri bo en naporen dan,zjutraj imam KO pri moji Z,ob 9.15 sem naročena k odvetniku-KONČNO!!!!-,ob 11-h pa KO v B z Maksom.Popoldan pa gremo po Sammy!!!!!Jupiiii,komaj čakam! Karmen-[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] itak,da je šok.Sploh dandanes službo zgubit ni enostavno.Je pa res tak,kot vse pravijo,ko se ena vrata zaprejo,se odprejo nova in mogoče,glede na situacijo,ki ste jo tam imeli,celo boljše,da ti je dal odpoved.drugače pa pokliči,če kaj rabiš,sem ti vedno na voljo. Oktober-jaz pa bi takoj šla nekaj,pa čeprav bi bilo za 1 dan,te pa čisto razumem.Sploh iz finančnega vidika. Bambi-sem takoj za kavo v pon.,samo povejte kje in ob kolkih.Pa super za uživanje![sm=smiley1.gif] Ly-še malo[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za L.,da se res porihta.
|
|
|
|