Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 8.5.2012 20:32:37
|
|
|
|
LuLu
|
alda, ti se kar smej. Jaz že kake 2 meseca iščem nekaj za kar bi se splačalo nekoga na kolenih prosit, da mi deca čuva, pa da bi datumi štimali, kaj šele, da bi šla za kake 3 dni na kak festival.
|
|
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 8.5.2012 20:48:40
|
|
|
|
alda
|
ma saj za ta daljše bomo tudi mi še počakali,ko bo fant lahko z nami hodil-ima ist okus kot midva s ta starim, šjora pa ima čist drug okus,tako da z njo ne bomo hodili okoli..no Metallica ima CELo 3kom.po njenem okusu
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 10.5.2012 6:55:47
|
|
|
|
al1*
|
Pri nas pa je to darilo za našo 13 letno hčero - njen najljubši bend. Sin pa ostane doma, smo mu pa obljubili, da mu prinesemo CD, na katerem je viski i žar. Hči me vsak dan, ko pride iz šole obvesti, koliko dni še. A maste ponedeljek tudi fraj? Jaz namreč v ponedeljek delam. Si bom kar zalogo redbula v službi vzela.
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 10.5.2012 7:48:02
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Pri nas pa je to darilo za našo 13 letno hčero - njen najljubši bend. Sin pa ostane doma, smo mu pa obljubili, da mu prinesemo CD, na katerem je viski i žar. Hči me vsak dan, ko pride iz šole obvesti, koliko dni še. A maste ponedeljek tudi fraj? Jaz namreč v ponedeljek delam. Si bom kar zalogo redbula v službi vzela. a 13.letnico boste vzeli s sabo? Dobri ste..jaz je nebi, ker pol jaz nebi imela nič s koncerta, ker bi samo nanjo pazila. Ja sva oba fraj ..veš leta pa rabiva več da si spočijeva stare kosti.. A za vreme je že ziher,da bo svinjsko
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 10.5.2012 8:02:42
|
|
|
|
al1*
|
Vzeli smo tribuno, midva sva oba, tako da upam, da bo ok. Vreme tudi jaz skoz gledam, zaenkrat kaže kar dobro.
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 10.5.2012 8:12:22
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi al, pa če vreme čekiramo 5x na dan tukaj... http://www.meteo.it/previsioni/Udine/istat-30129 zaenkrat za zvečer kaže ok, samo zna bit kar hladno... upam, da se niso zmotili, hladno pa: ma ko bodo začeli žagat,nam bo pa še prevroče
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 10.5.2012 14:59:05
|
|
|
|
simkra
|
Jaz bi pa prodal dve karti za ta koncert in sicer na tribuni in z odhodom iz MB če koga zanima , se je pripetila neka nepredvidena zadeva v družini in nama ne bo uspelo vse info na tel 070 858 372
< Sporočilo je popravil simkra -- 10.5.2012 15:02:12 >
|
|
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 11.5.2012 7:59:39
|
|
|
|
alda
|
3jemi
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 11.5.2012 8:08:47
|
|
|
|
3jeMi
|
ma, mi je tako lušno brat tole temo, ko vidim, da se tako veseliš tega koncert... kot majhen otrok... p.s. zgleda je večina Metallica fanov takih...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 11.5.2012 8:09:08 >
|
|
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 11.5.2012 18:16:18
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ma, mi je tako lušno brat tole temo, ko vidim, da se tako veseliš tega koncert... kot majhen otrok... p.s. zgleda je večina Metallica fanov takih... ja drži!!! preverjeno!
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 13.5.2012 13:33:24
|
|
|
|
alda
|
Nizki štart...raport jutri ...če preživim
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 13.5.2012 13:44:44
|
|
|
|
posh
|
UŽIVAJ!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 14.5.2012 7:40:45
|
|
|
|
3jeMi
|
alda... a si še živa? moj je čist naspidiran prišel domov ob 3h, bi še prej, če ne bi ene ženske čakal eno uro in ker je ni bilo, so šli... pa še full gužva je bila na cesti... ... ej, a si pila pivo za 5 evrov? al1 ... kako pa vi in vaša najstnica?... je full uživala, a?
|
|
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 14.5.2012 10:13:06
|
|
|
|
al1*
|
Naša je bila čisto zmešana - od zvoka in od pirotehničnih efektov. Midva pa tudi. Mi smo prišli domov ob petih zjutraj. Cene pa so itak bile pošastne. Pa sploh niso nič gledali, kaj not neseš, mi pa smo za vsak slučaj vso hrano in pijačo na avtobusu pustili.
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 14.5.2012 11:30:24
|
|
|
|
diva 4
|
Sem vam kar malo fauš .Jaz tudi čakam , da sine dopolni tam enih deset let, da bova šla skupaj.Moj namreč ,ne posluša "žaganja" ,od prijateljev pa tudi ni noben zainteresiran.Tak ,da 3 leta še , pol pa boma z malim šla.Upam samo , da bojo takrat še vsi živi- zdaj namreč te "muzičare" pobira kar po tekočem traku .
|
|
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 14.5.2012 11:52:15
|
|
|
|
alda
|
FENOMENALNO!!! ENKRATNO!!! NEPONOVLJIVO!!! vredno vseh bolečin,ki jih dans čutim v nogah in rokah!! Ma vse je bilo nad pričakovanji, najbolj so me fascinirale kitke basista Roberta T. , še v sanjah si ne moreš zamisliti kaj zmorejo Cene? Ne vem..ker alkota ne konzulmirava,nisva niti iskala , vodo sva imela s sabo, prijatli so imeli nekaj alkota in so ga brez težav prnesli not. več ko se vtisi uredijo in bodo prsti bolj mehki!! bdw: kolk sem upala pogledat je bilo na tribunah še kar nekaj placa,tako da mi ne gre v glavo, kako so lahko že pred 3.tedni razlašali, da je razprodano!
|
|
RE: Metallica 13.maj Videm 14.5.2012 13:42:57
|
|
|
|
skuštrana
|
bdw: kolk sem upala pogledat je bilo na tribunah še kar nekaj placa,tako da mi ne gre v glavo, kako so lahko že pred 3.tedni razlašali, da je razprodano! Ma, ja, full čudno tole na slovenskem eventimu, ker na hrvaškem so bile karte cel čas na slo so pa bile kao razprodane.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?