Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 24.4.2012 19:05:46
|
|
|
|
petea
|
v kopalnici naj bo okenska polica; je lepše, bolj uporabno, lažje za čistit (ni fug)
|
|
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 24.4.2012 19:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo v kopalnici polico oblečeno v ploščice ... si sploh ne predstavljam, da bi k našim ploščicam dala recimo marmornato polico zraven ... povsem neestetsko.
|
|
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 24.4.2012 21:37:52
|
|
|
|
Urska09
|
Eno okensko polico v kopalnici imamo oblečeno v ploščice, ker je nad banjo, drugo pa v steklo
|
|
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 26.4.2012 7:09:25
|
|
|
|
Poka
|
Midva imava tudi v ploščice, ker je po mojem itak ceneje pa bolj estetsko se zdi meni. Nisem pa v bistvu niti razmišljala da bi kako drugače. Me pa ful zanima, kako izgleda steklena okenska polica... Midva še nimava polic, v bistvu se rabijo ene tri itak, sam ko bi moral tip prit, ga ni bilo, potem sva pa kar malo odmislila to, ker so se delale še druge stvari.
|
|
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 26.4.2012 21:32:02
|
|
|
|
tajtaja
|
Mi mamo v obeh kopalnicah polico nad banjo, pa obe obdelani v keramiko-tu okenska polica res ne paše. Pravzaprav če pogledaš kake starejše kopalnice, so imele okenske police, dandanes pa to vidiš zelo zelo redko. Pač ma enkrat celo mož nekaj prav , saj vem-težko je to priznati, pa vendar .
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 26.4.2012 22:32:51
|
|
|
|
Urska09
|
Poka, ful dobr izgleda. Pravzaprav si je to moj mož izmislil, ker nisva hotela klasičnih okenskih polic in je bila edina opcija brez, se pravi samo zidana polica ali pa steklena. Iz praktičnih razlogov (čiščenje) sva se odločila za slednje. Police so iz belega stekla, debeline cca 4-5 mm, segajo točno do roba, nič čez in prilepljene na podlago. Super, res. Pa še občutno ceneje naju je prišlo, kot če bi dala npr. granitne. Jih imava po celi hiši.
|
|
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 29.4.2012 14:26:09
|
|
|
|
malania
|
Pri nas doma imamo marmornato polico, ki se barvno ujema k ploščicam v celi kopalnici.
|
|
RE: Okenska polica v kopalnici 24.7.2012 12:48:16
|
|
|
|
MajaVeh
|
Urska09, kje pa ste jih kupili oz. kakšna je bila cena, saj bi jih mi tudi radi imeli. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.