Poka -> RE: megan stari model (19.9.2012 8:30:13)
|
Mi smo oz. starši, to je že ful let nazaj, kupili megana karavana, prej smo pa imeli eno šminkersko Mazdo in sem bila nad Meganom ful razočarana. Men je to ful grd avto, pa menda se ful kvari. Jaz sem že imela problem, ker sem dobila avto za smešno nizko ceno, ker takrat si drugega nisem mogla privoščit, na koncu sem v dveh mesecih dala po celo povprečno Slo plačo za popravila, za ta denar bi se pa dalo že dobit OK avto. Na tvojem mestu bi razmislila... Kaj je pa drugače smešno nizka cena za tebe? Ker Clioti in ta rang avtov sem jaz gledala da so tam nekje med 3k in 4 in pol. Jaz sem kupila dober avto za 4200, z zbijanjem cene, ful ohranjen. Sam moraš imet kar srečo. Ne vem, zgleda imam jaz nek instinkt, da se zapičim v v redu avte in sem ga našla v enem dnevu. Sem ga pa prodala za isto ceno čez en mesec naprej - vozil se je ko za stare mame... Vem, da sem po eni strani neumna, ker bi šel še 10 let. Aja, bil je Nissan Primera, sam je res če bi bilo pa karkoli narobe, drago vzdrževanje. Sam prej sem imela pa tudi rabljen dobro ohranjen avto, kjer je vse nekako nestandardno, pa ni bilo nikoli nič narobe... Razen anteno so mi dol spipali se ni dalo dobit nobene pod 450 eur... Nisem dala nikoli druge [sm=jezicek.gif], ostalo je sreča bilo brez problema. Prodala sem ga tudi s težkim srcem, v tretjem poskusu, ko sem si prej mislim da dvakrat premislila, sam tip se je kar tresel...
|
|
|
|