Minimundus (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

ajataja -> Minimundus (24.4.2012 13:40:57)

Za praznike se bomo en dan podali čez mejo na ogled Minimundusa,pa me zanima kolk je to veliko oziroma koliko je za hodit,ker gremo s štiriletnikom nam zanima tudi če je kako otroško igrišče not.Pa predvsem ali je to za cel dan izlet ali bi bilo še fajn kaj drugega imet za v planu pogledat,da se ravno ne vozimo tako daleč samo za urco ,dve.Pa pojest bomo tudi mogli nekaj [sm=smiley1.gif] a se bolj splača it kje zunej ali so not tud dokaj normalne cene,če se da kake pizze dobit....Vsaka informacija dobrodošla[sm=smiley1.gif]

kaboname -> RE: Minimundus (24.4.2012 14:59:42)

Mi smo pred leti bili v Minimundusu z skoraj štiriletnico, bilo ji je zelo zanimivo še posebej ker so notri majhni vlakci za katerimi se lahko podi, v glavnem nam je bilo lepo, za hodit ni tako hudo da ne bi zmogel štiriletnik, da se parkirat čisto pred tem parkom.No za nas to ni bilo za cel dan zato smo se kasneje odpravili še malo okoli vrbskega jezera pa še malo na ogled po Celovcu.Hrano smo mi imeli nekja sabo, ker notri se mi ni zdelo preveč poceni tako da je dober imeti sabo kako pijačo, pa mogoče kak prigrizek, se pa seveda da notri hrano tudi kupit.
Je pa seveda zelo zanimivo predvsem pomanjšan stol Pariza, pa vatikan, kip svobode v glavnem mi smo se imeli več kot fajn in je res bil en lep izlet nam se je vsekakor splačal ogled in verjetno se bomo čez kako leto ali dve ponovno odpravili tja čakamo samo toliko da najmlajši član zraste da ne bo potreben zraven voziček, čeprav tudi z vozičkom ni problem saj so potke lepo urejene

Anonimen -> RE: Minimundus (24.4.2012 15:05:09)

Minimundus: 10 € odrasli, 6 € otroci do 15. leta  maš mislim da malo manj kot 2 uri vožnje, mislim da si pa v roku 4ih urc lahko res na easy vse ogledate.

danyy -> RE: Minimundus (24.4.2012 17:29:23)

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Za praznike se bomo en dan podali čez mejo na ogled Minimundusa,pa me zanima kolk je to veliko oziroma koliko je za hodit,ker gremo s štiriletnikom nam zanima tudi če je kako otroško igrišče not.Pa predvsem ali je to za cel dan izlet ali bi bilo še fajn kaj drugega imet za v planu pogledat,da se ravno ne vozimo tako daleč samo za urco ,dve.Pa pojest bomo tudi mogli nekaj [sm=smiley1.gif] a se bolj splača it kje zunej ali so not tud dokaj normalne cene,če se da kake pizze dobit....Vsaka informacija dobrodošla[sm=smiley1.gif]

Glede igrišča in hrane ne vem, ker sem bila tam ko še nisem imela otroka, ni pa to ravno za cel dan.

valy1 -> RE: Minimundus (24.4.2012 18:50:19)

Sicer v Minimundusu še nisem bila, imate pa idelano priložnost, seveda, če kolesarite, saj je 29.04.2012 dan brez avtomobila na Vrbskem jezeru.
http://www.info.klagenfurt.at/slovenski/1746.asp

Nika v službi -> RE: Minimundus (24.4.2012 20:57:54)

Cel dan res nimaš kaj počet v Minimundusu, mi smo kombinirali z Vrbskim + Celovcem.

dayya -> RE: Minimundus (25.4.2012 18:51:44)

Poleg Minimundusa imaš tudi terarij neke žuške al kaj vem kače, no tega mi nismo šli gledati [sm=smiley5.gif], ... v samem mundusu imaš otroško igrišče, vse polno klopc za počitek, če je fantek mu bodo vlakci zelo zanimivi, hrana pijača zasoljena boljš imeti kaj malega v nahrbtniku ..... sam ogled v počasnem tempu cca 3 ure,.... v skrajni bližini imaš Vrbsko jezero, ...če se pa odločiš za ogled Mundusa dopoldan si lahko v popoldanskih urah na Rozeku ugledate tudi park divjih živali, to je na drugi strani Vrbskega mal poglej na zemljevid, in tam zraven je tudi labirint

Hrana je v tujini zasoljena, se je pa dobro ustaviti na črpalki in tam vzeti topel mesni sir z žemljo, ki ti jo pogrejejo v pečici, toplo, dobro in poceni.

Stran: [1]