Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 23.4.2012 18:57:32
|
|
|
|
SMT3
|
Imaš tolk staro kot je moja Ne vem kdaj,pomoje 13......
|
|
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 23.4.2012 20:51:32
|
|
|
|
hubi
|
Začne se nekje pri 10 letih, fantje kako leto kasneje.
|
|
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 24.4.2012 7:18:21
|
|
|
|
ajataja
|
Naša je četrtošolka in smo letošnje šolsko leto imeli eno predavanje kako se bomo spopadali s puberteto v katero prihajajo zdaj naši otroci.Bilo je omenjeno da jih je nekaj že v tistem obdobju,predvsem punce .Tako da ja menda je moja 9-letnica čisto blizu temu,sklepam da še ni v puberteti,ker je najmlajša v razredu in bo šele konec leta stara 10,nekateri so pa že 10-letniki aja pol so pa imeli še otroci eno predavanje in ko je mala prišla iz šole je rekla,mami a veš da bom jaz mogoč imela v šoli naravi (gredo na morje junija za 5 dni) menstruacijo pa sem bila ful začudena da to pa še že ne,pa je rekla da jim je ena gospa povedala ko je prišla danes v šolo,tak da ja izgleda so naši otroci bolj hitri pri odraščanju kot smo bili mi,žal.
|
|
|
|
RE: Začetek pubertete - kdaj? 24.4.2012 8:50:57
|
|
|
|
mojamura
|
imam 2 otroka ( 6 in 14) starejši sin je prišel v puberteto pri 10-11. ampak ne izraža se ta puberteta ne vem kako katastrofalno na njem, res je da da bolj povdarek na frizuro in oblačila, včasih kaj zjezika to pa je tudi vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?