pomar*ANČA* -> vrtec- kaj naj storim? (23.4.2012 12:56:40)
|
dobili smo mesto v vrtcu, septembra ko bo naša punca stara 11m. ampak problem je v tem, ker 1. dobila v drugi enoti, zjutraj nam bo vzelo 10 min več, starejši bratec bo zelo žalosten ker ne bosta hodila skupaj, ker komaj čaka do jo pelje 2. včasih gre po otroka babi, v tem primeru bo lahko po starejšega šla, mlajša bo pa do zadnjega v vrtcu 3. v skupini bo med 2,5 letniki ker se pritožujem, mi je bilo rečeno da naj bom vesela, da smo sploh dobili vrtec. saj sem, ampak ni pa fer do otroka, da en bo lahko prej doma, drugi pa do konca. sploh pa me moti to, da bo med 2,5letniki. ti otroci so brez pleničke, sami jedo, sami znajo zase poskbeti, naša pa verjetno še hodila nebo takrat. v enoti kamor želim da naša pride so otroci rojeni januarja 2011, to pomeni da bodo z nastopom stari 1,9 let. na podlagi česa se imam pravico zbuniti da ne bo med tako starejšimi? nič ni narobe, če je med starejšimi, narobe pa je da je taka starostna razlika in da bo naša punčka edina tako mala med njimi. vlogo za premestitev oddam danes, ampak mi je že bilo rečeno da možnosti pač ni.
|
|
|
|