A je kakšna viroza na pohodu? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

polho3006 -> A je kakšna viroza na pohodu? (23.4.2012 11:08:48)

Moj dveletnik se je v soboto začel slabo počutiti, trikrat je bruhal. Ko mu ni bilo slabo je bil pravi razgrajaček, potem se je pa kar videlo po obrazku da se nekaj dogaja in je postal ves menen, brezvoljen...tožil je da ga boli želodček. Včeraj sem mislila da smo težavo dali skozi, ker je bil cel dan poln energije, le apetita ni imel pravega. Tudi danes se je zbudil poln energije, potem pa kar naekrta tresoči glas, nič se mju ni več dalo, spet je malo bruhal in toži da mu je slabo v prsih.
A ima še kakšen drugi malček težave, ali...
Je mogoče da bi si pokvaril želodec s toplim sendvičem? V petek zvečer sem mu pripravila topli sedvič samo s sirom (obožuje tople sedviče) in je tistega pojedel res veliko, mogoče celo preveč. Ne vem no...

mamamajča -> RE: A je kakšna viroza na pohodu? (23.4.2012 16:42:01)

Danes je pa ponedeljek.

Ne, virozice so. Veliko tega je. Bo minilo. Naj pije in cartajte se, pa bo.

Alenčicaa -> RE: A je kakšna viroza na pohodu? (24.4.2012 14:11:49)

potrjujem virozice [sm=smiley19.gif]

polho3006 -> RE: A je kakšna viroza na pohodu? (24.4.2012 18:18:26)

Ja sedaj sem tudi jaz ugotovila da mali ni bil bogi zaradi napačne hrane, ampak je bil zraben virus, ker sedaj je pa mož čisto bogi.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.4.2012 22:18:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

polho3006 -> RE: A je kakšna viroza na pohodu? (25.4.2012 12:33:50)

Evo midva od zdravnika. Je bil že včeraj čisto o.k. Poln energije, le apetita ni imel. Vsega samo po dve tri žlice, potem pa ponoči jok in stok, da ga boli trebušček, pa želodček, dobil je vročino. Me je začelo bit strah da nima vnet slepič, ker je bil res bogi. Danes pa smo šli raje k zdravniku, ker...no in je res viroza. Upam da čimprej mine in da mene obide, ker sem sedaj v 31. tednu in UPAM DA NE ZBOLIM!!!

Stran: [1]