Če koga danes jezi mobitel... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

LuLu -> Če koga danes jezi mobitel... (21.4.2012 11:00:55)

Mene je, nato pa sem preko vez na internetu (ki pa delujejo) tole našla, na FB Mobitel so tole objavili:

"Zaradi napake na prenosni opremi prihaja do težav z delovanjem GSM in UMTS baznih postaj na področju celotne Slovenije. Naše ekipe napako odpravljajo. Prosimo za razumevanje."

*miska.mcc* -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (21.4.2012 11:07:48)

a! to je torej to.

tnx

posh -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (21.4.2012 11:09:58)

eh, sem se že poveselila dneva brez mobitela. pa kličem moža,...in dobim nalogo za opravit[sm=hudicek1.gif]
firbec babji, zdaj pa mam[sm=hudicek1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.4.2012 11:17:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ajataja -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (21.4.2012 13:38:14)

Cel dopoldan kličem moža iz Simobila na Mobitel,skoz zasedeno jezna ko [sm=hudicek1.gif] pošiljam Sms ni odgovora,zdaj pa prižgem računalnik,ker sem obupala in evo Mobitel ne dela[sm=zmeden.gif],zdaj pa lahko samo upam da pride čimprej domov ,ker neki dela na vikendu so se nam pa eni visoki obiski najavli ...[sm=smiley13.gif]

LuLu -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (21.4.2012 18:40:13)

Javljajo, da so napake odpravljene.

Nusika35 -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (23.4.2012 10:14:37)

Problem je ker ima Mobitel zastarelo omrežje in tehnologijo in to bi morali že zdavnaj urediti pa niso in to je lahko v prihodnje kar velika težava, saj se bo lahko to dogajalo še bolj pogosteje. moj fotr je bil tudi polovico dneva penast ker ni mogel nobenega poklicat in skakal naokrog. no edina pri hiši na tušmobilu in potem so si začeli vsi kar naenkrat sposojat moj telefon :)

kalbo -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (24.4.2012 8:09:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Nusika35

Problem je ker ima Mobitel zastarelo omrežje in tehnologijo in to bi morali že zdavnaj urediti pa niso in to je lahko v prihodnje kar velika težava, saj se bo lahko to dogajalo še bolj pogosteje. moj fotr je bil tudi polovico dneva penast ker ni mogel nobenega poklicat in skakal naokrog. no edina pri hiši na tušmobilu in potem so si začeli vsi kar naenkrat sposojat moj telefon :)

A bejžno, a to so ti pri TUŠkotu povedal, al pri Simobilu, ker to tud od zelo daleč ni res.

Zanimivo je, ko pride pri Mobitelu do izpada (ta je bil drugi v deset__ih letih) je cel halo in besna konkurenca začne podlo pošiljat SMSe okol. Ko pa njim dol pade je pa vse tiho.

Še zdaj se živo spomnim Simobilove kampanije po črni soboti okol leta 2001-2002, ki se je glasila Simobil omrežje, ki deluje...ja, tam kjer je signal.

liliana -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (24.4.2012 12:49:29)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

A bejžno, a to so ti pri TUŠkotu povedal, al pri Simobilu, ker to tud od zelo daleč ni res.

Zanimivo je, ko pride pri Mobitelu do izpada (ta je bil drugi v deset__ih letih) je cel halo in besna konkurenca začne podlo pošiljat SMSe okol. Ko pa njim dol pade je pa vse tiho.

Še zdaj se živo spomnim Simobilove kampanije po črni soboti okol leta 2001-2002, ki se je glasila Simobil omrežje, ki deluje...ja, tam kjer je signal.

Običajno je tako.....ker ko ima podjetje precej večji tržni delež kot ostala konkurenca, se pač manjši konkurenti precej ukvarjajo z "leaderjem", nemalokrat več kot s sabo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....in komaj čakajo, da pri "leaderju" nekaj gre narobe....

In glede na tržne deleže se ipad pri mobitelu tudi pozna pri uporabnikih bistveno bolj kot izpad pri simobilu....je pač večja množica jezna......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

posh -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (24.4.2012 13:13:09)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

....je pač večja množica jezna......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

razen mene[sm=smiley36.gif]
izpadi dobrodošli, ob sobotah seveda.

liliana -> RE: Če koga danes jezi mobitel... (24.4.2012 13:22:40)

Jaz praktično nisem opazila, da je bil kak izpad, dokler nisem RRa prebrala......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Za vikend ne uporabljam dosti mobitela.....se aktivno posvečam družinskemu življenju.....ko pa mi zapaše malo družinske pasive, pa skočim na RR.....

Stran: [1]