pozor pri nakupu wenice kupona (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

moci -> pozor pri nakupu wenice kupona (20.4.2012 9:58:23)

da se ne bo še katera opekla:
kupon ima zelo kratko veljavnost in en dan po izteku ga nočejo več vnovčiti, direktorica se celo zlaže, da ne more, ker nima več dostopa do 1nadan.

sama sem zelo jezna, še dobro da sem kupila samo en kupon.

benika -> RE: pozor pri nakupu wenice kupona (20.4.2012 10:29:19)

Kupon je veljaven do 20.5.2012. Pa vedno v ponudbi piše do kdaj je treba kupon vnovčit in to si najbrž vedela že ko si ga kupila. In če ga v enem mesecu ne moreš unovčit....

**Tinkara78** -> RE: pozor pri nakupu wenice kupona (20.4.2012 10:35:41)

S pogoji se strinjaš ob nakupu! In jaz ji verjamem, da po roku ne more več vstopati v program.

Midva sva kupila razvajanje pri Kolektivi in sicer vikend paket v hotelu in ker ga nisva mogla vnovčiti zaradi rizične nosečnosti so nama podaljšali rok in še prenesla sva ga na nečakinjo. So bili res zelo prijazni.

Nika v službi -> RE: pozor pri nakupu wenice kupona (20.4.2012 10:45:01)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kupon je veljaven do 20.5.2012. Pa vedno v ponudbi piše do kdaj je treba kupon vnovčit in to si najbrž vedela že ko si ga kupila. In če ga v enem mesecu ne moreš unovčit....

Točno tako. Tvoja nepazljivost pač ne more biti razlog, da streseš slabo voljo na trgovca. Sploh pa - od kod ti ideja, da velja samo 1 dan?! Velja 1 mesec - do 20.05.2012
http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana%20Extra/1766?slotId=69&isPreview=False

moci -> RE: pozor pri nakupu wenice kupona (20.4.2012 16:59:23)

nika, slabo bereš, en dan po izteku, sem napisala.
in to, da ne morejo dostopat je laž, sem poklicala na 1nadan.
večina ponudnikov kuponov omogoča, da jih vnovčiš še kar nekaj časa po izteku.

beni, ne, nisem ga vnovčila. mesec je precej hitro na okrog, če je kar naprej kdo bolan.

moci -> RE: pozor pri nakupu wenice kupona (20.4.2012 17:01:44)

IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

S pogoji se strinjaš ob nakupu! In jaz ji verjamem, da po roku ne more več vstopati v program.

Midva sva kupila razvajanje pri Kolektivi in sicer vikend paket v hotelu in ker ga nisva mogla vnovčiti zaradi rizične nosečnosti so nama podaljšali rok in še prenesla sva ga na nečakinjo. So bili res zelo prijazni.

in v večnini primerov je tako.
sicer pa, vsaka šola nekaj stane, mogoče informacija vseeno kateri pride prav.

nananaja -> RE: pozor pri nakupu wenice kupona (20.4.2012 17:56:59)

moci, meni se je nekaj podobnega zgodilo z bonom za polletni bonus v baby centru. en dan po preteku sem vprašala, če se da kaj urediti. Naročile so mi, naj skeniram in pošljem na njihov mail, pa mi potem niso odgovorili. Nasprotno so mi založen bon iz Obija omogočili vnovčiti več kot leto kasneje.

Stran: [1]