ksenjicka -> tudi jaz prodam Parni čistilnik 5 v 1 - H2O MOP X5, ki je na voljo v TopShopu (19.4.2012 22:53:27)
|
Ugodno prodam le nekajkrat uporabljen Parni čistilnik 5 v 1 - H2O MOP X5, ki je na voljo v TopShopu za ceno 99,60 EUR. Moja cena je 60 EUR. Tule je na voljo več informacij o izdelku: http://www.topshop.si/h2o_mop_x5_parni_cistilnik-176789-46433-mmp.html Izdelek je v originalni embalaži, z navodili in garancijskim listom, zraven so vsi priključki in tudi neuporabljene čistilne prevleke (kupila sem dodatne prevleke, ki niso bile nikoli uporabljene) tako da je izdelek praktično kot nov. Izdelek je zelo primeren za družine z majhnimi otroki: čisti in dezinficira talne površine, preproge samo z močjo pare enostavno ga spremenite v ročni parni čistilnik ter ga uporabite za čiščenje oken poleg pa je tudi poseben nastavek za čiščenje preprog. Čiščenje s paro je naravi prijazno, bolj higienično in bolj učinkovito. Redno čiščenje s parnim čistilnikom H2o Mop X5 pomaga uničiti nekatere vrste bakterij, plesen in glive, prav tako pa vaša tla razkuži in jim vrača svežino. Smo iz Lj-Bežigrad
|
|
|
|