kimica86
|
Mene tudi nekaj zanima.. Meni odločbe za OD še niso poslali.. Sem pa danes klicala na CSD in povprašala kako napreduje moj primer, ker so nekatere kolegice, ki so 1-2 mesca za mano oddale vlogo, že dobile odgovor.. Pa mi je prijazna teta rekla, da imajo vse podatke, samo še odločba ni narejena in da jo bo njena kolegica delala, kdaj pa bo nared pa mi ni znala povedat (baje da v roku 1 mesca naj bi bila).. Zdaj pa me zanima: a oni računajo samo avtomobile, ki so registrirani ali vse avtomobile, ki so pisani na nas?? Ker mi imamo doma 5 avtomobilov, ampak le 2 avtomobila, ki so malo višjega cenovnega ranga.. Avto 1 je vreden 500 eur, avto 2 je vreden nekaj manj kot 2000 eur, avto 3 je vreden cca. 2200 eur, avto 4 je vreden okoli 4000 eur, avto 5 pa okoli 7500 eur.. Avto 1 je pa en star clio, s katerim se je moj prej vozil, ko še nisva imela otroka, avto 2 je en star kombi za prevoz kašnih kosov (dragi je mehanik), z avtom 3 sem se jaz prej vozila, dokler nisva nabavila avto 4 in avto 5.. Tako, da čakamo, da se tisti 3 avtomobili prodajo, ker jih ne potrebujemo več, je pa danes težko prodat avto- recesija Glede na to, da pišete, da so vam obračunali dohodke do konca mesca in kar je ostalo so smatrali kot premoženje pa magari se šlo o bogih 200 eur s katerimi moraš preživet še 2 tedna , me zanima, npr. če imam sedaj na računu 500 eur in glede na to, da mi niso še nič obravnavali, če dvignem teh 500 eur in jih imam raje pri sebi, kaj se bo zgodilo??? Bojo gledali na račun in videli, da nimam nič gor ali bojo šli gledat vse za nazaj za par mescev??? Vem, toliko enih vprašanj pa še čudnih, ma me zanima, ker se bojim, da bomo ostali brez OD in da bomo dobili vrtec še pa še za plačat To, da pa nekdo živi kot podnajemnik in porabi pol plače za plačat stanovanje pa ne gledajo, ne???? Barabe
|