RE: Varnost doma (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mika -> RE: Varnost doma (18.4.2012 19:40:03)

IZVIRNO SPOROČILO: gita10
Ampak ko se oba dva postavita na ograjo nobenemu lopovu ne bo na pamet padlo, da se približa hiši

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
enako pri nas, samo da imamo španskega mstifa. Mi je blo hecno, ko sem se kakšnim sovaščanom prvič pogovarjala in je vprašal kje smo doma in so vedno odgovorili ?aja, vi imate tistega psa'....

Tako da za nas se ve, da imamo 'tistega' psa in dvomim, da bi si kdo želel srečanja z njo (je psička), brez naše prisotnosti.

josephine27 -> RE: Varnost doma (18.4.2012 20:11:53)

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: gita10
Ampak ko se oba dva postavita na ograjo nobenemu lopovu ne bo na pamet padlo, da se približa hiši

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
enako pri nas, samo da imamo španskega mstifa. Mi je blo hecno, ko sem se kakšnim sovaščanom prvič pogovarjala in je vprašal kje smo doma in so vedno odgovorili ?aja, vi imate tistega psa'....

Tako da za nas se ve, da imamo 'tistega' psa in dvomim, da bi si kdo želel srečanja z njo (je psička), brez naše prisotnosti.

nočem te strašit ampak našemu sosedu so ga zastrupili. isti dan je nekdo zastrupil našega psa in njihovega. naš se komaj zlizal. koliko smo zapravili za zdravljenje raje ne bi. sosedov pa je poginil. isti dan so udrli v dve hiši v naši mali ulici. je bilo po besedah kriminalista zgleda tako planirano, da ne bi psi začeli lajat. no to je bilo že par let nazaj. udrli pa so k tistim z največ denarja ja. se tolažim da dokler so vsi moji sosedje krepko pri denarju se nas ne bojo lotili[sm=smiley36.gif]

takotako -> RE: Varnost doma (18.4.2012 22:38:41)

Ja pri nas so pred leti psa omamili. Samo se mi pa vseeno zdi da jih vsaj malo odvrne. Pri nas imamo tudi psa, pa nikoli ni na istem mestu-koča, garaža ali pa se sprehaja.. Tako da nikoli ne morejo vedeti kje je.

Smo pa imeli papagaja 21 let. In ko je kdo neznan prišel na dvorišče je drugače žvižal-nagravžno. Še ko je moj začel k meni hodit je rabil 2 meseca da ni na njega opozarju. Tako sem vedno bla mirna če je bil on tiho.

mika -> RE: Varnost doma (18.4.2012 23:26:52)

nočem te strašit ampak našemu sosedu so ga zastrupili. isti dan je nekdo zastrupil našega psa in njihovega. naš se komaj zlizal.

O ja, sem že pomislila na to. In če bi jo kdo zastrupil, bi lahko pričakovala tudi roparje.

Se pa tolažim s tem, da ne sodi med požrešne pse, čeprav ima okrog 80kg in dobro obvoha, kar ji damo iz roke, čeprav čaka na terasi in gleda s prosečimi očkami, če se je bo kdo usmilil s kakšnim priboljškom. Upam, upam in upam, da do tega ne bo prišlo.

Takotako, tud naša psička je povsod in se pritihotapi od nikoder in pol šok[sm=smiley36.gif]. Tudi po laježu vemo al samo 'pozdravi' ali voha divjad, če gre mimo tujec ali pa se (bog nedaj) približa mačka[sm=jezicek.gif]. Tudi soseda je rekla, da pozna njen lajež.

mika -> RE: Varnost doma (19.4.2012 0:00:30)

Še ko je moj začel k meni hodit je rabil 2 meseca da ni na njega opozarju

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ko sva midva začela hodit, smo imeli nemškega ovčarja. Bil je neverjetno ljubosumen. Ko sva se na sprehodu držala zarko je hodil med nama, s smrčkom nama roki hotel spravit na razen. Če je moj sedel, je pes skakal po njem, da je včasih, ob deževnem vremenu šel domov cel blaten. Ko se ga pa je navadil, pa je bil ful vesel obiska.

diva 4 -> RE: Varnost doma (19.4.2012 7:42:31)

Mi imamo bernerdinca. Če se kdo pribliša k ograji, se ima navado potuhnit in potem okoli hiše in , ko ga "obisk" najmanj pričakuje prileti iza vogala in zagrmi s svojim globokim lažejem.En čas pa je imel še to navado ,da je skočil na ograjo in zagrabil vse, kar je bilo v dosegu njegovega gobca.Drugače pa je , ko mi tega obiskovalca povabimo noter. Pes je potem , ko mačka. Samo čaka , kje bo našel žrtev , ki ga bo čohala do onemoglosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

mačekmuri -> RE: Varnost doma (19.4.2012 10:57:39)

IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Mi imamo bernerdinca. Če se kdo pribliša k ograji, se ima navado potuhnit in potem okoli hiše in , ko ga "obisk" najmanj pričakuje prileti iza vogala in zagrmi s svojim globokim lažejem.En čas pa je imel še to navado ,da je skočil na ograjo in zagrabil vse, kar je bilo v dosegu njegovega gobca.Drugače pa je , ko mi tega obiskovalca povabimo noter. Pes je potem , ko mačka. Samo čaka , kje bo našel žrtev , ki ga bo čohala do onemoglosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mater, vse imamo doma super čuvaje... naš izgleda grozno, poštar se ga še zdej boji ko hudič križa, vse kar pa v resnici lahko nardi je da te poliže do smrti [sm=jezicek.gif]

diva 4 -> RE: Varnost doma (19.4.2012 11:27:00)

Naš je resnično hud in bi čez ograjo tudi ugriznil če bi imel šanso. Samo finta je da ,ko jaz človeka spustim skozi vrata ,se pa spremeni v pravo cartljivo mačko.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]