Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nenadne težave s spanjem 17.4.2012 8:20:27
|
|
|
|
angelček moj
|
tudi meni se zadnjih 14dni mala prebuja vsako noč, do sedaj se je redko kdaj,samo probam ji dat dudico,pa če vidim,da se ne pomiri ji pripravim flaško mleka ali čaja,in potem zaspi nazaj! koliko pa imaš starega otročička? pri moji je mogoče kriv tudi zobek,čeprav je ni imekla za zgornje 4nič problemov, k sta ji pa spodnja 2rastala, je bila pa sitna, jesti ni hotela-je samo bolj pila...! lahko kaj sanja,zobek,žejen,lačen,lahko mu je vroče,mrzlo! tudi sama ne vem kaj bi bilo pri nama!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?