nyna84 -> RE: Kaj je za vas luksuz (20.4.2012 12:09:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka to, da lahko zjutraj "zamudim" v službo oz. ni problem, da pridem v službo tudi uro kasneje, če imam kakšen opravek ali grem dve uri prej iz službe. Da lahko zjutraj spimo do sedmih in se z otroci komot spakiramo do šole, da lahko grem po malega v šolo ob dveh ali dvanajstih, da si lahko privoščim fraj dan, kadar želim, da ne rabim jemat bolniške za otroka, da lahko grem na dopust kadar želim. Da si lahko vzamem čas za malico in v miru pojem, popijem še kavico. Da dam otroka ob osmih spat in z možem skupaj pogledava kakšen film ali tekmo. Da mi ni potrebno vsak dan kuhati, ker tudi mož rad kuha. DA mi ni potrebno vsak dan sesati, ker se tudi mož spomni, da je potrebno prijeti sesalec v roke. Luksuz je tudi tisti dan, ko se mala ne skregata in se igrata skupaj tri ure, kot, da ju ni. in ja, trenutno živim "luksuz" in trkam, da se slučajno ne konča [sm=jezicek.gif] Paštetka, kje pa delaš? A zaposlite še koga? [sm=smiley36.gif] Zdravje je vsekakor luksuz, sploh kadar ga primanjkuje. Sicer pa je meni največji luksuz občasni enodnevni izlet z družino, pa ni važno kam - na obalo, v živalski vrt, na čarobni dan,... da smo skupaj, uživamo in še kaj zanimivega počnemo. Ker jih zaradi financ zelo redko izvajamo, so zato še toliko bolj pomembni. Če drugega ne, gremo na čarobni dan (4x na leto) in tamali dve takrat 100% uživata. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|